İki yıllık kedi derken? İki yaşında yani.2 yıllık kedi sahiplendim hangi aşıları yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hangi aşıları yapmalıyım ve ne kadar sürede bir yapmalıyım?
Evde herhangi bir misafir olmuyor ve evde 2 kişi kalıyor ne kadar sürede bir yapmalıyım tavsiyenizi alabilir miyim ?İki yıllık kedi derken? İki yaşında yani.
Sen veterinersen yapabilirsin, ama bu sorularından yola cikarsak degilsin, o yuzden sen yapmamalisin.
İç dış parazit standart, 3 ayda bir derler, ne kadar dış temasla olduğuna ya da dışarıdan gelip onu sevenlerin hijen durumuna bağlı ve steril olmayan şeyler yediğine bağlı.
Kuduz standartta yapılır, tekrar durumu da aşı kartını verirken sana söylenir.
2 yıllık kedi deyince biraz garip olmuş araba gibiKuduz senede 1 ilçe tarım müdürlüğüne giderek yaptırabilirsin uygun bir fiyata.
İç-dış parazit de normalde 3 ay diyorlar ama ben 6 ayda bir yaptırıyorum. Çünkü evden çıkmıyorlar ve temiz ortamdalar.
Bu arada, 2 yıllık kedi cümlesini okuyunca gerçekten kahkaha attım.![]()
Biraz öyle oldu.2 yıllık kedi deyince biraz garip olmuş araba gibi![]()
@Lee Yubin 'in dediği gibi bakabilirsin. 3 ayda bir kısmı çok geçerli değil.Evde herhangi bir misafir olmuyor ve evde 2 kişi kalıyor ne kadar sürede bir yapmalıyım tavsiyenizi alabilir miyim ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.