Sadece kedi beslemedim hocam ben öyle algılamıyorum ama bütün hayvanların bir nazı vardır, O kadar da hepsi sevimlidir insanlardan daha çok değer veririm.Bu tamamen kedi besleyen kişilerin kendini kandırması olduğunu düşünüyorum çevrede uzun yıllar besleyenleri görüyorum hala gel deyince gelen bir kedi görmedim çünkü kedilerin geninde sahip tanıma ve dinleme yok yani kediler itaat etmez bu yüzden halk arasında nankör denilir. Yan gelip yatan, sahibini dinlemeyen bir hayvanın tüyüne ve zahmetine katlananları hiç anlayamıyorum bu nasıl kedi sevgisidir arkadaş tebrik ediyorum.
Onlara göre kedi ırkı olsaydık 2 ayak üzerinde gezerlerdi öyle düşünmüyorlar tahminen, Yardımsever bir ev sahibi olarak görüyorlarEv kedileri düşünsel olarak neredeyse tüm kedigillerle aynı davranışları sergiler. Siz, onlara göre onlardan daha büyük bir kedi ırkısınız. Size saygı duyarlar ama emin olun sizden pek de korkmazlar.
Onlara göre kedi ırkı olsaydık 2 ayak üzerinde gezerlerdi öyle düşünmüyorlar tahminen, Yardımsever bir ev sahibi olarak görüyorlar
Hayvan besleyenlerin sahibi insanlardır korumak, beslemek, sevmek insanın görevidir. Hayvan sevgisini farklı bir boyuta çekersen kaybedersin, her şeyin bir çizgisi vardır hayvanı insan üstün veya eşit görmek insanlığa aykırıdır. Benim demek istediklerimi doğru anlamanı rica ediyorum. Sokakta yatan bir evsiz insanın üstüne bir battaniye alıp örtmeyen ama kürkü olan hayvanlar için cebindeki son kuruşa kadar harcayan kaos çıkaran sözde hayvan sever akıl hastalarından olmadığını düşünerek bu yorumu yaptım. Her şeyin bir çizgisi ve usulü vardır onu demek istiyorum hayvanları benden çok seven yoktur demek istediğimi anlarsan hak verirsin zaten.Ev kedileri düşünsel olarak neredeyse tüm kedigillerle aynı davranışları sergiler. Siz, onlara göre onlardan daha büyük bir kedi ırkısınız. Size saygı duyarlar ama emin olun sizden pek de korkmazlar.
@Silinen üye
Siz kendinizi bir canlının ''sahibi'' olarak görüyorsanız, bizim onlara duyduğumuz sevgiyi anlayamamanız normaldir.
En sevdiğim şey kedilerimin bi anda üstüme koşup atlaması sonra okşayınca mırıldanıp yüzümü yaladıklarında çok mutlu oluyorum, Evcil hayvanlarınızı sevin arkadaşlar üzüldüğünüzde sizi güldürebilirler, Hatta ağlayabilirler bile anlıyorlar. aslında sadece dillerimiz aynı değil, Biz anlayamıyoruzBence bize bakmak zorunda olan 2 ayaklı bir ırk olarak da görüyor olabilirler. Çok seviyorum kedileri. Kendilerini akıllı zanneden akılsızlar benim gözümdeHele o sehpaların altına pusup, sanki biz görmüyormuşuz gibi üstüme saldırmaları....
Ön yargı ya da kendini buna inandırmışsın. Yaklaşık 4-5 aydır beslediğim kedim gel deyince geliyor, Sakız(ismi) deyince miyavlayıp cevap veriyor. Ev sahiplerinden başka insanları görünce benim odama giriyor ve dışarı çıkmıyor. Evimiz bahçeli, tuvaleti gelince haber veriyor bahçeye çıkartıyoruz tuvalet ihtiyacını görüyor. Oyun istediğinde oyuncağını oturma odasından taşıyıp benim ayağımın dibine getiriyor.Bu tamamen kedi besleyen kişilerin kendini kandırması olduğunu düşünüyorum çevrede uzun yıllar besleyenleri görüyorum hala gel deyince gelen bir kedi görmedim çünkü kedilerin geninde sahip tanıma ve dinleme yok yani kediler itaat etmez bu yüzden halk arasında nankör denilir. Yan gelip yatan, sahibini dinlemeyen bir hayvanın tüyüne ve zahmetine katlananları hiç anlayamıyorum gerçek karşılıksız sevgi bu oluyor herhalde.
İşte ben zaten bu hareketlerinden hoşlanıyorum. Zaten birisini sevmek de böyle değil midir? Olduğu gibi seversin.Kedi, köpek, kuş, tavşan, su kaplumbağası ve balık baktım şimdiye kadar. En ilginç canlı kedidir bana göre. Kafasına göre takılan bir canlıdır. Eğitemezsin, kendi eğitimini alır o. Canı isterse sevdirir, canı istemez ise sevdirmez. Çağırdığında geleceğinin garantisi yoktur. Canı isterse gelirAma kedi bakmak eğlencelidir. Şapsal harketleri vardır. Evinizde 2-3 kedi varsa oturup birbirleriyle oynamasını izleyip keyif alabilirsiniz.