Kedileri nasıl uzaklaştırabilirim?

Ciğer veren olunca tek çeşit yemeği hangi kedi beğensin ki?
Dönercilerin önünde bile sıraya geçiyor bu hayvanlar.

Bir tane kedi markette zorla yemek aldırıyordu sana. ne olursa olsun güzel hayvanlar. Yapmazsınız biliyorum ama hayvanlara zarar vermemeye çalışın.

İfadeler: T21
Hayvana torpilmi at dedim ben arkadaşım ? Torpili bir yere bırakıcak patlayınca kediler sesten korkucak kaçacak.
Yanlış anlamışım. Ama yine de o ses hayvana zararlı insandan daha hassas onların duyuları yine sıkıntı.

@T21 Miyavlıyor ve yavru. Birleşince açlık çıkıyor anneleri yakında değilse terk etmiştir bu durumda o kediler başka yere gitmez orada kalır. Anneleri varsa sadece annelerini doyur yeter o yavrularına bakar. Su öneli hadi yemek neyse de su mutlaka bulundur. Gizlcie yap dememin sebebi seni yemek koyarken görmesinler işte Anneleri varsa iyi yoksa sıkıntı.

Bir tane kedi markette zorla yemek aldırıyordu sana. ne olursa olsun güzel hayvanlar. Yapmazsınız biliyorum ama hayvanlara zarar vermemeye çalışın.
Yok be hocam, en fazla su fışkırtırım parfüm şişesinden falan.
@Elektrikci_Hasan hocam yavrular yeni bızlamış değil, birisi bunları eve alıştırmış ve şimdi ise bana musallat oldular.

Anneleri var, ara sıra görüyorum.
Toplamda 3 yavrular, 2 tanesi camın eşiğinde duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…