Kedileri nasıl uzaklaştırabilirim?

• Konuyu başlatan T21
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 3.265
İmkansız be kankam ya... camın kenarında yatıp kalkıyor bu yavru kediler.
Birisi eve alıştırmış herhalde.
Yemi veririm ama bu sefer de yem için gelmeye başlarlar.

Su dökünce yine on dakikaya nöbete geliyorlar, haftasonu gelince düzenli olarak su dökmeyi denerim.
Ayrıca lavanta kokusunu sprey olarak sık diyen olmuş başka bir konuda, su işe yaramazsa lavanta taktiğini denerim.
Su dökün demedim sıkın dedim ama her geldiklerinde mutlaka sıkın bir süre sonra gelmezler.

Imkaniniz varsa verin sizde büyük sevap ve sadaka yerine geçer hocam.🙂
Dini inancım yok hocam, yemeğimi hayvanlara falan uzatırım ondan yana da sorun yok ancak sokak hayvanının besinini kendisi bulması taraftarıyım, kediler için yapılan pozitif ayrımcılık kuş ve yabani hayvan popülasyonunu bozuyor.

Dini inancım yok hocam, yemeğimi hayvanlara falan uzatırım ondan yana da sorun yok ancak sokak hayvanının besinini kendisi bulması taraftarıyım, kediler için yapılan pozitif ayrımcılık kuş ve yabani hayvan popülasyonunu bozuyor.

Gerektiği zaman gidiyor zaten. Biz bakıyorduk. Verdiğimiz yemeği beğenmiyordu. Biz de farklı yemek vermiyorduk. Hayvanlara zarar verilmediği sürece bir sorun yok. Artist verdiğimiz yemeği beğenmiyor.

Apartmanda yaşıyorum, bahçesi falan var. Dairemizin camları ise bahçeden çok fazla yüksek değil, ne hikmetse dün akşamdan bu yana musallat oldular.
Miyav da miyav, ağızları hiç susmuyor.

Camın eşiğini pisletirler, camı açınca eve dalarlar falan pek uğraşmak istemiyorum.

Kısaca bu meretleri camın eşiğinden uzaklaştırmak için yapabileceğim bir şey var mı?
Mart ayı kedilerin çiftleşme ayıdır. O yüzden çingene gibi bağrıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı