- Makaleler
- 2
Yemi veririm ama bu sefer de yem için gelmeye başlarlar.
Imkaniniz varsa verin sizde büyük sevap ve sadaka yerine geçer hocam.

Su dökün demedim sıkın dedim ama her geldiklerinde mutlaka sıkın bir süre sonra gelmezler.İmkansız be kankam ya... camın kenarında yatıp kalkıyor bu yavru kediler.
Birisi eve alıştırmış herhalde.
Su dökünce yine on dakikaya nöbete geliyorlar, haftasonu gelince düzenli olarak su dökmeyi denerim.
Ayrıca lavanta kokusunu sprey olarak sık diyen olmuş başka bir konuda, su işe yaramazsa lavanta taktiğini denerim.
Dini inancım yok hocam, yemeğimi hayvanlara falan uzatırım ondan yana da sorun yok ancak sokak hayvanının besinini kendisi bulması taraftarıyım, kediler için yapılan pozitif ayrımcılık kuş ve yabani hayvan popülasyonunu bozuyor.Imkaniniz varsa verin sizde büyük sevap ve sadaka yerine geçer hocam.![]()
Dini inancım yok hocam, yemeğimi hayvanlara falan uzatırım ondan yana da sorun yok ancak sokak hayvanının besinini kendisi bulması taraftarıyım, kediler için yapılan pozitif ayrımcılık kuş ve yabani hayvan popülasyonunu bozuyor.
Şehirdeki kediler nankör!Gerektiği zaman gidiyor zaten. Biz bakıyorduk. Verdiğimiz yemeği beğenmiyordu. Biz de farklı yemek vermiyorduk.
Şehirdeki kediler nankör be.
Köyde beslediğimiz kedi, mısırından makarnasına kadar ne bulursa yiyordu.![]()
Ciğer veren olunca tek çeşit yemeği hangi kedi beğensin ki?Vicdansizlar bunlar. Geriye kala kala 1 tanesi kaldı.
![]()
Ciğer veren olunca tek çeşit yemeği hangi kedi beğensin ki?![]()
Mart ayı kedilerin çiftleşme ayıdır. O yüzden çingene gibi bağrıyorlar.Apartmanda yaşıyorum, bahçesi falan var. Dairemizin camları ise bahçeden çok fazla yüksek değil, ne hikmetse dün akşamdan bu yana musallat oldular.
Miyav da miyav, ağızları hiç susmuyor.
Camın eşiğini pisletirler, camı açınca eve dalarlar falan pek uğraşmak istemiyorum.
Kısaca bu meretleri camın eşiğinden uzaklaştırmak için yapabileceğim bir şey var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.