Kedim ağladı

485936

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarla oyun oynuyordum sonra kedim yanıma geldi bir baktım ağlamış gibi gözü suluydu. Genel olarak gözü böyle ama böyle ilk kez gördüm. Bir de çok gözü çapaklanıyor genel olarak onları nedense silmiyor eliyle, ben yapıyorum kendi elimle. Neden böyle sizce veya ağlamış mı? Gözü dolu oluyor ara sıra.

1738231745466.png

Dosya Ekleri

• 1738231745992.png
    1738231745992.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarla oyun oynuyordum sonra kedim yanıma geldi bir baktım ağlamış gibi gözü suluydu. Genel olarak gözü böyle ama böyle ilk kez gördüm. Bir de çok gözü çapaklanıyor genel olarak onları nedense silmiyor eliyle, ben yapıyorum kendi elimle. Neden böyle sizce veya ağlamış mı? Gözü dolu oluyor ara sıra.

Eki Görüntüle 2411442

Göz enfeksiyonu olabilir sürekli çapaklanip yaşariyorsa gözünü takip etmenizi öneririm sürekli anormal şekilde oluyorsa veterinere götürmeniz lazım olabilir ama bence şimdilik bir sıkıntı yoktur belkti toz parfüm gibi şeyler tahriş etmiş olabilir gözünü.

Eki Görüntüle 2411442

Veterinere danışarak daha iyi bir yanıt alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2411442
Benim kedimdede oluyodu bu küçük yaşlarda olduğu içindur muhtemelen benim kediye bişey olmadı ama zenginseniz bi muaneye götürün içiniz rahat etsin

Eki Görüntüle 2411442

Kedinize masaj yapın kendisine gelecek rahatlacak size teşekkür edecek eğer yanında soğan soyduysanız bir de olkestra toplamısaniz aglayabilir.

Elinizle silmeyin kedi mikrop kapar yerine bir pamuk ve dr.animal kullanabilirsiniz. Kediniz British cinsi gibi gözüküyor bu kedilerin gözleri hassas. Benim de British Longhair kedim var gözü genelde su içtikten sonra gözünü suya değdirdiğinden nemlenip böyle oluyor gündelik olarak temizliyorum.

Dostum şey, biz bundan 20-30 dakika önce kahvaltı yapıyordum o sıra poposunu şaplakladım bir kaç yüz milyon kez. O yüzden olabilir. Ama haz alıyordu. Neyse şimdi gidip öpücem özür niyetinde.

Merhaba bizim kediye de aynisi olmuştu veterinerimiz bir makyaj silme pamuğunu çaya bandirip yavaş yavaş gözüne sürmemizi söyledi ve gözü rahatladı gözü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı