Kedim ethernet kablosunu ısırdı Upload hızım düştü

Emirhan Polat

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Kedim gece ethernet kablosunu ısırmış. Daha sonra orayı elektrik bandıyla bantladım. Modemin yanında internet hız testi yaptım Upload 20 çıktı daha sonra bilgisayarda test yaptım ethernet kablosuyla 7 çıktı. Ama bilgisayarda indirme yaptığımda ısırmadan önceki aynı hızıyla indirme yapıyor. Sizce neden olabilir? Fotoğrafı aşağıda görebilirsiniz.
Arkadaşlar şu an bir daha test yaptım Upload 20 çıktı ama yine de içimde bir şüphe var bir sorun çıkarır mı ileride falan?

Dosya Ekleri

• IMG-20200618-WA0089.jpeg
    IMG-20200618-WA0089.jpeg
    473,9 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar. Kedim gece ethernet kablosunu ısırmış. Daha sonra orayı elektrik bandıyla bantladım. Modemin yanında internet hız testi yaptım upload 20 çıktı daha sonra bilgisayarda test yaptım ethernet kablosuyla 7 çıktı. Ama bilgisayarda indirme yaptığımda ısırmadan önceki aynı hızıyla indirme yapıyor. Sizce neden olabilir? Fotoğrafı aşağıda görebilirsiniz.
Arkadaşlar şu an bir daha test yaptım upload 20 çıktı ama yine de içimde bir şüphe var bir sorun çıkarır mı ileride falan?

O bir anlık bir şey arada sırada bende de oluyor dert etme.

Eğer aletleriniz varsa
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyin yoksa bilgisayarcıya götürüp çaktırın.

İçindeki veri kabloları farkındaysan ezilmiş.Oyunlarda yada indirmelerde falan belki dalgalanmalar olabilir arada.Üstelik online oyunlar oynuyorsan pingede olumuz etki edebilir.Çok sıkıntı yaşatmıyorsa kullan,ilerde tekrar ısırmazsa kedin büyük sorun olcağını sanmıyorum :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı