Kedim garip davranıyor

Makaleler
4
Dışarıda beslediğim kedim bugün çok garip davrandı. Sabah köpek kovalamış sanırım hemen üst kata kaçmış. Göz bebekleri kocaman oldu. Hep bi' tetikteydi. Önüme yatıp yuvarlanmalar, peşimden ayrılmamalar. Az önce de yanıma çağırdım, mama verdim tam yerken arkasına baktı ve korkup hızla dışarıdaki koltuğun arkasına fırladı. Orada hırlama tarzı sesler çıkardı. Tırsmadım değil açıkçası. Bunun sebebi ne olabilir?

Aynı belirtileri bugün benim kedilerim de gösterdi. Evden kaçmak için bahaneler fana buluyordu. En küçük daire kapısı açılmasında üç kere evden kaçtılar. Bana sürekli diş göstermeler tıslamalar falan ilk defa böyle gördüm. Her iki kedide bunların olması gerçekten garip. Mamalarını sularını verdim ve tuvalet kumlarını değiştirip, kendimi odaya kitledim. İnşallah kırmaya falan çalışmalar.

Aynı belirtileri bugün benim kedilerim de gösterdi. Evden kaçmak için bahaneler fana buluyordu. En küçük daire kapısı açılmasında üç kere evden kaçtılar. Bana sürekli diş göstermeler tıslamalar falan ilk defa böyle gördüm. Her iki kedide bunların olması gerçekten garip. Mamalarını sularını verdim ve tuvalet kumlarını değiştirip, kendimi odaya kitledim. İnşallah kırmaya falan çalışmalar.
Hocam bir şey olursa hemen yazın polisi arayalım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı