Kedim garip hareketler yapıyor

Zekke

Hectopat
Daha fazla  
Kedim ben gece yatarken bir anda yanıma çıktı ve her yeri koklamaya başladı, sonra geldi benim her tarafımı koklamaya başladı ve en son cama gidip bir şey görmüş gibi bakındı sonra da bir anda sıçradı. Hala daha evin her tarafını endişelenmiş gibi kokluyor ve etrafa bakınıyor. Daha önce hiç böyle davranmamıştı. Etrafı da kontrol ettim belki bir böcek falan görmüştür diye ama hiçbir şey yok. Neden böyle davranıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kedim ben gece yatarken bir anda yanıma çıktı ve her yeri koklamaya başladı, sonra geldi benim her tarafımı koklamaya başladı ve en son cama gidip bir şey görmüş gibi bakındı sonra da bir anda sıçradı. Hala daha evin her tarafını endişelenmiş gibi kokluyor ve etrafa bakınıyor. Daha önce hiç böyle davranmamıştı. Etrafı da kontrol ettim belki bir böcek falan görmüştür diye ama hiçbir şey yok. Neden böyle davranıyor?

Kedilerin göz perdelerinin açık olduğu söyleniyor fakat işin bu kısmını bırakırsak, kediler dışarıda gördükleri her şeyde böyle yapabilir, bir kuşta, arabada, böcekte illaki sizin göremediğiniz ufacık böcekler dahi olabilir, kedinizin psikolojisi tıpkı biz insanlar gibi de bozulabilir, eğer veterineriniz kapalıysa, bayramın bitmesini bekleyip veterinere götürmenizi tavsiye ederim :)

Kedi sonuçta normaldir. Her kedide böyle garip garip şeyler var mesela bugün bir kedi kaşarlı tostumu çalıp yedi, geçen kedim kuru fasulye yedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı