Kedim kayboldu

Hocam bu sokakta kalmasın diye alan bir kişi veterinere götürse üstünde çipi var direk bana ulaşacaklar.

İnsanlar belki umursamaz diye vermedim İstanbul Esenler menderes metro civarında kayboldu cinsi british bunlar fayda sağlar inşallah yüklenen dosyanın boyutu 4 MB'dan yüksek olduğu için fotoğraf yükleyemiyorum.
Geçen hafta Maltepe Ritim İstanbul'un karşısındaki yürüme parkında bir tane British görmüştüm. Acaba o olabilir miydi merak ediyorum.

Geçen hafta Maltepe ritim İstanbul'un karşısındaki yürüme parkında bir tane british görmüştüm. Acaba o olabilir miydi merak ediyorum.

Yükleyebildim fotoğrafı böyle kedim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230613_190917.jpg
    145,1 KB · Görüntüleme: 47
Umarım bulursun, birde mahalleye ilan asarken para ödülü vereceğim falan filan yaz, bulamazsan geçmiş olsun cins kediler sokakta çok yaşamaz bence.
Ayrıca kedi üretenlere yaz, bulunduğun ilin cins kedi sahiplendirme yada kedilerle alakalı gruplarına hergün bak belki biri çalmış, veya bulunması için ilan atmış olabilir.

Ayrıca kedi üretenlere yaz, bulunduğun ilin cins kedi sahiplendirme ya da kedilerle alakalı gruplarına her gün bak belki biri çalmış, veya bulunması için ilan atmış olabilir.

Her gün bakıp yazıyorum çok teşekkürler tavsiyeniz için hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…