O kadar düşünmeden yazıyorsunuz ki cevap veresim gelmiyor. O yavrucak daha 6 aylık 4 gündür orada yatıyor ailesinden bir insan evladı yok mu tutup veterinere götürsün?
O kadar düşünmeden yazıyorsunuz ki cevap veresim gelmiyor. O yavrucak daha 6 aylık 4 gündür orada yatıyor ailesinden bir insan evladı yok mu tutup veterinere götürsün?
Değerli hocam veterineri aramak çözüm değil. Evinizde bakıyorsanız sorumluluğu size aittir. 4 gündür aralıksız uyuyan ve yemek yemeyen kediyi neden veterinere götürmüyorsunuz? Anlattıklarınız korona değil fip belirtisi ve fip ölümcül bir hastalıktır. En kısa zamanda götürüp test yaptırın.
Testim pozitif 8 gün karantinadayım dışarı çıkamıyorum ayrıca kedi pilav yemişti acaba omu dokundu veteriner yediği bir şey dokunmuştur dedi bende karantinada olmasam getireceğim.
Testim pozitif 8 gün karantinadayım dışarı çıkamıyorum ayrıca kedi pilav yemişti acaba o mu dokundu veteriner yediği bir şey dokunmuştur dedi bende karantinada olmasam getireceğim.
Ayrıca ben bu kediyi veterinerden aldım yaani sahiplendim veteriner hiçbir şeyi yok dedi sadece gözünde akıntı vardı damla verdi onu damlatıyordun tek gözünde vardı alıntı şimdi diğer gözünde oldun iç dış paraziti vs bar açıları tam.