Casillas Ronaldo
Hectopat
Kediye fip testi yaptırın diyor.
Nasıl yaptıracak korona iken?
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yaptıracak korona iken?
Koronayken dışarı çıkamayacağı için yaptıramıyor hocam gerçi dediğiniz testi eve birisini getirtip veteriner filan o tarz yapılıyor mu bilmiyorum.
O kadar düşünmeden yazıyorsunuz ki cevap veresim gelmiyor. O yavrucak daha 6 aylık 4 gündür orada yatıyor ailesinden bir insan evladı yok mu tutup veterinere götürsün?Nasıl yaptıracak korona iken?
O kadar düşünmeden yazıyorsunuz ki cevap veresim gelmiyor. O yavrucak daha 6 aylık 4 gündür orada yatıyor ailesinden bir insan evladı yok mu tutup veterinere götürsün?
Testi yapınca hastalık geçmiyor ama.Yav tamam evde de yapılabiliyormuş.
Arkadaş yokmuş gibi davransak daha iyi olur. Konuşarak anlaşılmayan modelden. Konu sahibi mesajı görünce bilgilendirme yapsın.Testi yapınca hastalık geçmiyor ama.
Değerli hocam veterineri aramak çözüm değil. Evinizde bakıyorsanız sorumluluğu size aittir. 4 gündür aralıksız uyuyan ve yemek yemeyen kediyi neden veterinere götürmüyorsunuz? Anlattıklarınız korona değil fip belirtisi ve fip ölümcül bir hastalıktır. En kısa zamanda götürüp test yaptırın.
Aynen pilav dokunmuştur, götürmeyin.Testim pozitif 8 gün karantinadayım dışarı çıkamıyorum ayrıca kedi pilav yemişti acaba o mu dokundu veteriner yediği bir şey dokunmuştur dedi bende karantinada olmasam getireceğim.
Aynen pilav dokunmuştur, götürmeyin.
Aynen pilav dokunmuştur, götürmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.