Kedim öldü

Teşekkür ederim. Suçlu olmadığımın farkındayım ama insan kabullenemiyor. sürekli olarak elimde onu seviyomuş gibi havayı okşuyorum.
bir tane muhabbet kuşu alabilirsiniz aslında. Gerçekten insanların ruhunu ısıtıyorlar.

Evet biraz acı yoldan öğrendim. Ama artık gerek olacağını sanmıyorum başka hayvan sahiplenebilecek bir psikolojiye sahip olamam diye düşünüyorum.

Benzer şeyi muhabbet kuşumda yaşadım hocam yenisi geldiğinde başta bir garip olsa da zamanla alışıyorsun. İlaç gibi oluyor.

Geçmiş olsun.

bir tane muhabbet kuşu alabilirsiniz aslında. Gerçekten insanların ruhunu ısıtıyorlar.
Yok hocam ben balık, kuş, kedi, köpek hepsini besledim zaten. Hiç birine ısınamadım hepsini sahiplendirdim. Bir tek bu yaramaz hoşuma gtimişti oda benimle çok uzun kalmadı maalesef.

Basiniz sag olsun hocam. Ayni aciyi cekiyorum. Boyle keske sunu yapmasaydim hala yasardi gibi olunca iyice ice batiyor, ama olan oldu.

Basiniz sag olsun hocam. Ayni aciyi cekiyorum. Boyle keske sunu yapmasaydim hala yasardi gibi olunca iyice ice batiyor, ama olan oldu.
Dostlar sağolsun hocam. Demek ki onun kaderinde o an o yazılıymış. Belki ben camları kapatsamda evde mamasını yerken boğazında kaçıcaktı, belki başka bir şekilde olucaktı. Hayat çok ani, acı yoldan öğrendim. Keşke daha güzel bir şekilde öğrenseymişim.

Cennette gorusme dilegiyle yasayacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…