Kedim öldü

Evet biraz acı yoldan öğrendim. Ama artık gerek olacağını sanmıyorum başka hayvan sahiplenebilecek bir psikolojiye sahip olamam diye düşünüyorum.

Benzer şeyi muhabbet kuşumda yaşadım hocam yenisi geldiğinde başta bir garip olsa da zamanla alışıyorsun. İlaç gibi oluyor.

Merhaba. Dün gece saat 00:30 civarlarında yaşandı olay. İzmir'de yapılan Festival'de Teoman'ın konserine gitmiştim. Hayatımda en çok konserine gitmek istediğim adamın konserine gitmiştim, çok mutluydum. Annem ve kardeşimle eve geldiğimizde kediyi evde bulamadık. 2 saat dışarıda, evde her yerde aradık. Ama bulamadık. Meğerse biz çıkarken cam açık kalmış, bu kedinin de en büyük tutkusu dışarı çıkabilmekti. Biz kediyi eve hapsetmemiştik dışarı çıkınca altına işiyordu korkudan o yüzden çıkartmıyorduk. Bizim camlarımızında dışında çok ince bir mermer vardır. Bu kedi zıplayınca büyük ihtimal tutunamadı ve tam 5. kattan aşağı düştü. Aşağıda bir tabela vardı, kafasını ona çarpmıştı büyük ihtimal. Onu bulduğumuzda bir kuytu köşede, nefes almıyor kalbide atmıyordu. Ama hala sıcacıktı. Ağzından 1-2 damla kan gelmişti. Sanırım düşünce birisi onu alıp kenara koymuştu. Ona son kez sarıldım, öptüm kokladım. Sonra babama verdim babam da gidip onu güzel bir yere gömdü.
Hayatımda ilk defa sevdiğim bir şey artık yoktu, ilk defa böyle bir duyguyu yaşamıştım. Gece'den bu sabaha kadar durmaksızın ağladım, annem ve kardeşim de öyle.

Bunu 1 hafta önce yazmıştım @Prime777 hocamın konusunda. Şu an fark ettim o an gözümde beliren yaş hiçbir şeymiş. İnsan yaşamadan anlamıyormuş.
~Beyefendi~ 2021-2024
Nur içinde yatsın benim güzel çocuğum.

Keşke o konsere gitmeseymişim. İnsanın hem en güzel hem de en kötü günü olması çok garip bir duygu gerçekten.

Geçmiş olsun.

Basiniz sag olsun hocam. Ayni aciyi cekiyorum. Boyle keske sunu yapmasaydim hala yasardi gibi olunca iyice ice batiyor, ama olan oldu.

Basiniz sag olsun hocam. Ayni aciyi cekiyorum. Boyle keske sunu yapmasaydim hala yasardi gibi olunca iyice ice batiyor, ama olan oldu.
Dostlar sağolsun hocam. Demek ki onun kaderinde o an o yazılıymış. Belki ben camları kapatsamda evde mamasını yerken boğazında kaçıcaktı, belki başka bir şekilde olucaktı. Hayat çok ani, acı yoldan öğrendim. Keşke daha güzel bir şekilde öğrenseymişim.

Dostlar sağ olsun hocam. Demek ki onun kaderinde o an o yazılıymış. Belki ben camları kapatsamda evde mamasını yerken boğazında kaçıcaktı, belki başka bir şekilde olacaktı. Hayat çok ani, acı yoldan öğrendim. Keşke daha güzel bir şekilde öğrenseymişim.

Cennette gorusme dilegiyle yasayacagiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı