Kedim sigara yemiş

Hiç bir şey olmaz fakat yine de dikkat edin azıcık bir şey yediği için yine de davranışlarını takip etmekte fayda var.

Afiyet bal şeker olsun tütündeki sigaraya, siz neden masaya bıraktınız hocam?

Normalde komik bir şey değil de hocam bir şey olur mu niye niye kendiniz de deniyorsunuz kafayı mı sıyırdınız 😦

Teyzemin köpeği daha önce yemişti, bir şey olmamıştı ancak karnı azıcık ağrıyordu. Çok yemediyse problem olmaz diye düşünüyorum.

Nazikçe azarlamışsınız s🤣

Eğer hayvanda kusma, değişik davranışlar olursa veterinere götürürsünüz. Bundan sonra da hayvanların ulaşabileceği yere sigara bırakmayın. Onların aklı ermez, yiyecek sanıp yerler.

Evet arkadaşlar kedim masadaki sigarayı alıp ısırmış, parçalamış içindeki tütünü de biraz yemiş. Ben bir şey olur mu diye merak ettim bende biraz tütünü yedim içindeki. Kediye bir şey olur mu veya bana?

Kedi ölebilir yakında sigara hem insan hem hayvanlar içinde zararlıdır kediye muhtemelen tütün öldürecektir. Ve sizde kanser olursunuz.

Kedi ölebilir yakında sigara hem insan hem hayvanlar içinde zararlıdır kediye muhtemelen tütün öldürecektir. Ve sizde kanser olursunuz.
Ölmez. Sigara çok abartılacak bişey değil, sürekli içer veya yerse o zaman zararı var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı