Kedimi çaldılar

Millet harbi çıldırdı ya başlığı görünce yüksek sesle "ne?" dedim. Tekrar çok geçmiş olsun.
belki birisi kedinizi başıboş sanıp onu sahiplenmek istemiş olabilir.
 
Kedim 2 gündür eve gelmiyordu, köyde yaşadığımız için günde 2-3 saat dışarıda dolaşmasına izin veriyorduk. Şu ana kadar en fazla 5 saat ortadan kaybolduğu olmuştu, evden neredeyse hiç ayrılmıyordu. 2 gün önce kedimi her gün olduğu gibi dışarı çıkarttık ama 7 saat gelmeyince şüphelenip evin yakınlarını aradık, hiçbir iz yoktu. Nadiren komşulara gittiği oluyordu. Onlara sorduk ama görmediğini söylediler. 10 dakika önce annem aşağı mahalleye gitmişti ve koşarak kedim ile geldi. Kedinin kendisi geldiğini söyledi.

Kedim aşırı derecede yemek yemeyi sever. 3 saatte bir atıştırır. Kedimi biraz incelediğimde burnunun yaralı olduğunu ve şampuan ile yıkanmaya çalışıldığını gördüm. Güzel bir kokusu vardı ve ayağına koyunlara sürülen kalitesiz boyalardan sürüldüğünü gördüm. Alkolsüz ıslak mendil ile temizlemeye çalıştım ama iz hala duruyor. Bu boyalar burada çok yaygın kullanılıyor ve kedim sudan anormal derecede korkar, banyo yaptırırken elimi yüzlerce kez kanattı.

Eki Görüntüle 1027777

Eki Görüntüle 1027779

Kedinize dikkat edin, tatil nedeni ile birçok kötü niyetli kişi akrabalarını ziyarete gitti ve bunların ne yapacağı hiç belli olmaz. Benim kedim cins değil, buna rağmen kaçırıldı.

Geçmiş olsun bence bundan sonra daha az salın ya da biraz daha dikkatli olun tekrar geçmiş olsun.
 
Benim size tavsiyem. İstanbul'dan derhal taşının. Lanetli ve çok pis bir şehir.
Nerede çokluk orada... Neyse.
Diyeceğimi dedim.

Hocam Çorum'un bir köyünde yaşıyorum ve burada bunu yapacak neredeyse kimse yok fakat tatil nedeni ile yaklaşık 200 kişi geldi.
 
Neden herkes sövmüş anlamadım, dışarı çıkıyor demişsiniz belki alan kişiler sahipsiz sandı ve sokakta bırakmak istemedi.
 
Şefkatli ve sakin yaklaşmanız onun bu süreci rahat bir şekilde atlatmasına olanak sağlayacaktır. Eğer ev içerisine de alıyorsanız yüksek yerler oluşturun. Kendisini tehdit altında hissetmesini önleyecektir. Geçmiş olsun çok tatlı bıdık.
 
Büyük ihtimalle başıboş sanıp evlerine götürdüler. Kötü niyetli olduklarını sanmıyorum. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla tasma da takmamışsınız zaten. Biraz sizin hatanız var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı