Kedimi kaybettik

Halini anlıyorum 3 yıl önce köpeğimi kaybettim o zaman 10 11 yaşındaydım ve ilk evcil hayvanımdı ne zaman bir köpek görsem aklıma geliyor ve üzülüyorum ama nafile yapacak bir şey yok hastalıktan öldü burayada fotoğrafını bırakıyorum.

Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim az da olsa biraz içim rahatladı bugün mezarına gittim suladık konuştum eve gelirken G29 almıştım onun hevesi bile kursağımda kaldı kaybettiğiniz evcil hayvanlarınız için bende çok üzüldüm başınız sağ olsun bazı insanlar sadece hayvan ne olacak diyebilir onlar zamanla ailenin bir parçası oluyor evladın gibi.

Teşekkür ederim(Z).keşke evcil hayvanı biraz daha olgunlaştıgımda alsaydım çok koydu seninde başın sağ olsun.

Benim de 4 yaşındaki kedim aynı şekilde 12.kattan camdan düşmüştü hem de gözlerimizin önünde aşağıya indiğimizde yerde cansız yatıyordu. Aradan 1.5 yıl geçti ama hala içimde bir yara gibi zaman zaman hatırlıyorum. Seni çok iyi anlıyorum ben de ilk zamanlarda ağlamaktan artık tansiyonum düşmüştü uzun bir sürede zor kendime gelebildim. Gerçekten Allah sabır versin, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…