Birisiokadar
Hectopat
Daha fazla
Başımız sağolsun hocam Allah sabır versin.
Merhaba. Yaklaşık 15 16 gün önce kedimin ayağı kayıp camdan düşmüş. Her ne kadar camları kapalı tutsakta açık bulup önüne yatıyordu. Bir gün annem temizlik yaparken gene açmış içeri almaya çalışırken panikle kedim düşmüş. Ben şehir dışındaydım bana söylememişler üzülmeyeyim diye veterinere götürmüşler hala yaşıyormuş. Veterinetin kapısı kapalıymış vura vura zor açtırmışlar tam kapı açılırken gözleri yaş yaşlı kedim vefat etmiş. Annem evde değilken sürpriz yapayım diye eve geldim kedimi göremedim. Ne de olsa 1.5 aydır beni görmüyor saklanıyordur korkup dedim su mama kabını göremedim. Tuvaletine bakmaya gittim tuvaleti de yoktu herhalde dedim annem bir yere götürdü. Aradım ve vefat ettiğı haberini aldım. Çok seviyordum 1.5 yaşındaydı 2 saattir aralıksız ağlamam durmuyor düşündükçe ağlıyorum. İçimi dökecek bir arkadaşım bile olmadığından buraya yazdım. Kedinizin köpeğinizin değerini bilin yarın her şey için çok geç olabiliyor.
Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim az da olsa biraz içim rahatladı bugün mezarına gittim suladık konuştum eve gelirken G29 almıştım onun hevesi bile kursağımda kaldı kaybettiğiniz evcil hayvanlarınız için bende çok üzüldüm başınız sağ olsun bazı insanlar sadece hayvan ne olacak diyebilir onlar zamanla ailenin bir parçası oluyor evladın gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.