Kedimi kaybettik

Merhaba. Yaklaşık 15 16 gün önce kedimin ayağı kayıp camdan düşmüş. Her ne kadar camları kapalı tutsakta açık bulup önüne yatıyordu. Bir gün annem temizlik yaparken gene açmış içeri almaya çalışırken panikle kedim düşmüş. Ben şehir dışındaydım bana söylememişler üzülmeyeyim diye veterinere götürmüşler hala yaşıyormuş. Veterinetin kapısı kapalıymış vura vura zor açtırmışlar tam kapı açılırken gözleri yaş yaşlı kedim vefat etmiş. Annem evde değilken sürpriz yapayım diye eve geldim kedimi göremedim. Ne de olsa 1.5 aydır beni görmüyor saklanıyordur korkup dedim su mama kabını göremedim. Tuvaletine bakmaya gittim tuvaleti de yoktu herhalde dedim annem bir yere götürdü. Aradım ve vefat ettiğı haberini aldım. Çok seviyordum 1.5 yaşındaydı 2 saattir aralıksız ağlamam durmuyor düşündükçe ağlıyorum. İçimi dökecek bir arkadaşım bile olmadığından buraya yazdım. Kedinizin köpeğinizin değerini bilin yarın her şey için çok geç olabiliyor.

Halini anlıyorum 3 yıl önce köpeğimi kaybettim o zaman 10 11 yaşındaydım ve ilk evcil hayvanımdı ne zaman bir köpek görsem aklıma geliyor ve üzülüyorum ama nafile yapacak bir şey yok hastalıktan öldü burayada fotoğrafını bırakıyorum.

1717683278402.jpeg

Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim az da olsa biraz içim rahatladı bugün mezarına gittim suladık konuştum eve gelirken G29 almıştım onun hevesi bile kursağımda kaldı kaybettiğiniz evcil hayvanlarınız için bende çok üzüldüm başınız sağ olsun bazı insanlar sadece hayvan ne olacak diyebilir onlar zamanla ailenin bir parçası oluyor evladın gibi.

Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim az da olsa biraz içim rahatladı bugün mezarına gittim suladık konuştum eve gelirken G29 almıştım onun hevesi bile kursağımda kaldı kaybettiğiniz evcil hayvanlarınız için bende çok üzüldüm başınız sağ olsun bazı insanlar sadece hayvan ne olacak diyebilir onlar zamanla ailenin bir parçası oluyor evladın gibi.

Teşekkür ederim(Z).keşke evcil hayvanı biraz daha olgunlaştıgımda alsaydım çok koydu seninde başın sağ olsun.

Benim de 4 yaşındaki kedim aynı şekilde 12.kattan camdan düşmüştü hem de gözlerimizin önünde aşağıya indiğimizde yerde cansız yatıyordu. Aradan 1.5 yıl geçti ama hala içimde bir yara gibi zaman zaman hatırlıyorum. Seni çok iyi anlıyorum ben de ilk zamanlarda ağlamaktan artık tansiyonum düşmüştü uzun bir sürede zor kendime gelebildim. Gerçekten Allah sabır versin, geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı