5 513000 Centipat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 152 Çözümler 1 17 Nisan 2023 #11 tarnished dedi: Adını muharrem koymuşlar, gaz pedal dansı yapmıyor ama. Eki Görüntüle 1743631 Genişletmek için tıkla... Beni yargılıyor gibi bakıyor. Ama yine de çok tatlı.
tarnished dedi: Adını muharrem koymuşlar, gaz pedal dansı yapmıyor ama. Eki Görüntüle 1743631 Genişletmek için tıkla... Beni yargılıyor gibi bakıyor. Ama yine de çok tatlı.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #12 Değişiyor galiba. Bizimki 1 yaşını geçti ama hala gözü mavi.
P Predat0rs Decapat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 254 17 Nisan 2023 #13 Max Caulfield dedi: Hocam tekir alabilirsiniz. Ben de tekir besliyorum. Arada bir kaçmaya çalışıp kuduruyor ama çok güzeller. Benim kedinin göz rengi açılmıştı. Başta koyu yeşil gibiydi, şu anda açık yeşil. Genişletmek için tıkla... Şu pahalılıkta heves edip zor durum da bırakmamak için pek yanaşamıyorum.
Max Caulfield dedi: Hocam tekir alabilirsiniz. Ben de tekir besliyorum. Arada bir kaçmaya çalışıp kuduruyor ama çok güzeller. Benim kedinin göz rengi açılmıştı. Başta koyu yeşil gibiydi, şu anda açık yeşil. Genişletmek için tıkla... Şu pahalılıkta heves edip zor durum da bırakmamak için pek yanaşamıyorum.