Kedimin karnı şişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Xeen0

Picopat
Arkadaşlar 1 yaşını doldurmuş bir tekir kedim var kedimin bu aralar hızla karnı şişti yarın veterinere gidecek fakat durumu öğrenmek istiyorum.
Belirtileri: Karın şişliği, poposunda turunculuk, halsizlik,
Çok düzensiz besliyordu annem ve 3 ay önce kısırlaştırıldı 1.5 ay önce aşılar verilirken yanlışlıkla narkoz verildi.
Lütfen bilinçli insanlar yazsın!

Biz bir şey yapmadık görevli yanlışlıkla kedimi sokak kedisiyle karıştırmıştı.

Yarın gidecek.

Harbi o dışkısını yapamasza bile ölme ihtimali çok fazla bizim eski kedimizde de böyle bir sorun çıkmıştı ne olduğunu bilmiyorduk karnı taş gibiydi sonra köşeye çekilip kendini itiyordu sonra ölmüştü. Bir şeyler yapabiliyorsanız bugün yapın mutlaka.

Çok acil bir durum. Mümkünse bugün bile gidilmeli ama büyük ihtimalle kapalıdır. Bu gece sürekli teftiş edin. Yapabileceğiniz pek bir şey yok yarına kadar. Sağlıklı olmasını diliyorum.

Karnı şiş olmasına rağmen sert değil dostum iştahı falan yerinde tuvaletini yapıyor fakat altına kaçırıyor

Tamam dostum eğer yarın ölmez ise beraber fotoğraf çeker atarız bu cevabın altına
Yarına kadar ölme ihtimali var. Bence acilen gitmeli.

Dostum eğer böyle bir ihtimal varsa yapacağım bir şey yok çünkü randevumu aldım en erken yarındı günlerinde pazar olması sebebiyle inşallah böyle bir şey olmaz kedimi sadece ben değil ailemde çok seviyor.
Çok acil bir durum. Mümkünse bugün bile gidilmeli ama büyük ihtimalle kapalıdır. Bu gece sürekli teftiş edin. Yapabileceğiniz pek bir şey yok yarına kadar. Sağlıklı olmasını diliyorum.

Vallaha dostum şu an elimde olan hiçbir şey yok inşallah veterinere gitmeden ölmez. Ağrısı yok iştahı yerinde fakat çok halsiz.

Anladım dostum bir an önce iyileşmesini diliyorum sen moralini bozma.

İnternette veterinerlerin haftasonu açık olduğu yazıyor. İnşallah ölmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…