Kedimin karnı şişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Denedim dostum tanıdık olan arkadaş köyden geldi daha yeni yazdım fakat yapamıyor bir şey.

Normal doktora falan götürün ya ne bileyim bir şeyler yapabilirler belki keşke veterinere goturebilseniz kedicik ölmesin ya kedilerle alakalı forum sitesi falan varsa orayada konu açın lütfen.

Arkadaşlar 1 yaşını doldurmuş bir tekir kedim var kedimin bu aralar hızla karnı şişti yarın veterinere gidecek fakat durumu öğrenmek istiyorum.
Belirtileri: Karın şişliği, poposunda turunculuk, halsizlik,
Çok düzensiz besliyordu annem ve 3 ay önce kısırlaştırıldı 1.5 ay önce aşılar verilirken yanlışlıkla narkoz verildi.
Lütfen bilinçli insanlar yazsın!
Acilen veterinere götürmeniz lazım. Eğer karnındaki şişlik ciddi bir hastalıksa kedi zehirlenebilir.

En son ne zaman tuvalet yaptı ? İshal yada tuvaletini yaparken gaz çıkarma durumu var mı ?
Bide dişimi erkek mi ?

Reis kedinin dışkısından kan geliyor. Veteriner arkadaşda bakmıyor yapacak bir şey yok ağlaya ağlaya yazıyorum artık.

Dostum kötü haber vermek gibi olmasın ama kediniz bir ihtimal sabahı göremeyebilir... Umarım ciddi bir hastalık değildir. Siz yine de en kötü seneryoya hazırlıklı olun.

En son ne zaman tuvalet yaptı? İshal ya da tuvaletini yaparken gaz çıkarma durumu var mı?
Bir de dişimi erkek mi?

Dişi tuvaletini az önce yaptı hani ishale dönüyor gibi ama tam değil efendim cidden yapabileceğim bir şey olsa yaparım :((

Hayvan hastanesini ara sokaktan bulduğum kedi kötü durumda de alıp götürüyorlar. Tedavi sonrasında kediyi bulamama ihtimalin var ama canı pahasına bu riski göze alman lazım.

Dostum kötü haber vermek gibi olmasın ama kediniz bir ihtimal sabahı göremeyebilir... Umarım ciddi bir hastalık değildir. Siz yine de en kötü seneryoya hazırlıklı olun.

Dostum anlattım tanıdığa ama yapabileceğim bir şey yok diyor bende farkındayım sabahı göremeyeceğini yükümüz ağır emin ol vicdansız değilim şu an ağlaya ağlaya yazdığımı söylemek istiyorum.

Dişi tuvaletini az önce yaptı hani ishale dönüyor gibi ama tam değil efendim cidden yapabileceğim bir şey olsa yaparım :((

Tuvaletini yaparken gaz çıkarıyor mu? Ya da karnında gurultu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bir sor bakalım nereye paramız yetiyor. Tanıdığımız olduğu için bedavaya yapıyordu, köyden geldi. Durum basit paramız yok neden aldın o zaman demeyin lütfen 2 aylıkken kedinin annesini araba ezmiş halamda zorunlu olarak bize getirdi :(

Dostum düzensiz yemeği annem veriyor kadın ne yapsın kedi çok istiyor kadında kıyamıyor. Biz bu kediyi zorunlu olarak aldık. Yarın saatin 9'unda gidecek elimden bir şey gelmiyor artık.
Bizde öyle her istediğini veriyorduk sonra hastalandı kedim kanlı idrar falan yapmaya başladı kum falan döküyodu bir de tedavi ücreti olarak ödersin baya hastalanırsa hadi parasını geçtim hayvana yazık hastalanınca acı çekmişti baya. O yüzden sadece mama ver ara sıra yaş mama verebilirsin değişik aromalı somonlu veriyorum ben genelde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı