Kedimin karnı şişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamen bayram bitirdi olayı normalde tanıdık arkadaş her zaman yardım ediyordu fakat bayramdan sonra olması sıkıntı oldu.
Buradaki arkadaşların lafına güvenme öleceğini falan da düşünmüyorum ben, idrarına bakar mısın kan falan var mı?

Sadece ishal kanıyor zannetmiştim fakat kanamıyormuş.

Kardeşim, insanların hücreleri ile hayvanların ki farklı böyle bir şey mümkün değil boş mesaj atmazsanız.

Biyoloğum... Tek bir Corona virüsü yok. Maalesef kedilerde tedavisi yok bu hastalığın. Tabi eğer öyleyse. Sadece kedi sahibi önden bilgili olsun diye yorumu yaptım. Yoksa bir sahip olarak yapılabilecek fazla bir şey yok.

Ya kedinin haline göre o kadar sabaha ölecek gibi durmuyor evet yarında tedavi edilmese olabilir fakat şu an ağır olsa da sabahı dayanabilecek gibi.
Kediler çok güçlü ve metanetli hayvanlar o yüzden içini rahat tut ölücek felan yazanlara fazla takma. Eğer kedide halsizlik iştahsızlık titreme vs. Gibi sorun yoksa rahat ol
Kediler çok güçlü ve metanetli hayvanlar o yüzden içini rahat tut ölecek falan yazanlara fazla takma. Eğer kedide halsizlik iştahsızlık titreme vs. Gibi sorun yoksa rahat ol

Aciliyeti olan tek durum dışkının kanlı çıkması o konuya hızlı müdahale etmen gerek

Hocam tüm iyi dileklerim sizlerle, yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Kediler çok güçlü ve metanetli hayvanlar o yüzden içini rahat tut ölecek falan yazanlara fazla takma. Eğer kedide halsizlik iştahsızlık titreme vs. gibi sorun yoksa rahat ol.

Bazı arkadaşlar beni kötülüyor aslında yapabileceğim hiçbir şey olmadığını elimden geleni yapmaya çalıştığımı anlatamadım. Kötü bir insan değilim arkadaşlar cimri değilim cebimde param olsa giderim veterinere, 18 yaşından büyük olsam kredi çekerim fakat annemin ve babamın bir sürü borcu var

Ya üzmek istemem ama kedi hastalıkları maliyetli oluyor ben 700TL ödemiştim 1 hafta veterinerde kalmıştı kedim. Umarım kedinin büyük bir sorunu yoktur.

Ya üzmek istemem ama kedi hastalıkları maliyetli oluyor ben 700TL ödemiştim 1 hafta veterinerde kalmıştı kedim. Umarım kedinin büyük bir sorunu yoktur.

Dostum eğer yarın yaşarsa para vermeyeceğim tanıdık olduğu için. Bende biliyorum kedi hastalıklarının maliyetli olduğunu maalesef bizim ülkemizde böyle.

Anlıyorum hocam sizi daha 2 gün önce sokak kedisinin ayağı kırıldı iç kanama korkusuna ilk veterinere götürdük 1 gün kaldı 400 TL verdik ki tam tedavisi bile değildi sadece iç kanama riskine karşıydı ve bize sadece ameliyat için 3000 TL çıkardılar mecbur barınağa verdik.
Maliyeti bırakın can bu can, umarım bir sorunu yoktur.

Hocam ha deyip te çıkarılmıyor ki bu paralar şu ekonomide mecbur düşünüyor insan.

Yani dostum burada hiçbir insan kötü değildir yapacağım bir şey yok çok pahalı sizce ben kötü bir insan olsam 1.5 aylıkken ve ölü annesini emmeye çalışırken niye alayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…