Kedimin karnı şişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayvan hastanesini ara sokaktan bulduğum kedi kötü durumda de alıp götürüyorlar. Tedavi sonrasında kediyi bulamama ihtimalin var ama canı pahasına bu riski göze alman lazım.

Aradım dostum tanıdık belediye de çalışıyor zaten telefonlar açılmıyor 1 saat müziği dinledik :(

Dostum anlattım tanıdığa ama yapabileceğim bir şey yok diyor bende farkındayım sabahı göremeyeceğini yükümüz ağır emin ol vicdansız değilim şu an ağlaya ağlaya yazdığımı söylemek istiyorum.

Gece gece mahvettin beni be... Odun gibi adamımdır gözlerim doldu ;(

Gece gece mahvettin beni be... Odun gibi adamımdır gözlerim doldu ;(

Emin ol bir şey gelse elimden her şeyi denedim 153'ü aradım 1 saat bekledim açmadılar tanıdığı aradım yeni gelmişti benim şu an elimden bir şey gelmiyor diyor.

Arkadaşlar biliyorum fakat alırken de bilgisizdim annemde bilgisizdi çevremizdekiler ev yemeği verilebilir dedi. Bakın evet üzücü sizce biz üzülmüyor muyuz burada 45 yaşında babam bile ağladı her şeyi denedik elimizden bir şey gelmiyor şu an.

Emin ol bir şey gelse elimden her şeyi denedim 153'ü aradım 1 saat bekledim açmadılar tanıdığı aradım yeni gelmişti benim şu an elimden bir şey gelmiyor diyor.
Neyse dostum yapacak bir şey yok. Veteriner bulamıyorsanız sabaha kadar ölmemesini umut edin sabah olunca da veterinere gidersiniz artık :(

Aga gece gece çok moralim bozuldu bende pek anlamam kedim var ama :(.inşallah iyileşir çok geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı