Kedinin ısırdığı monitör düzelir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar dün odamın içinde otururken biraz bunaldığım için hava almak için balkona sigara içmeye çıktım, biraz oturup sokağı seyrettikten sonra odama geri döndüğümde monitörün bu şekilde olduğunu gördüm. Bunu düzeltebilmemin bir yolu var mı? Yoksa bana mönitor önerir misiniz?

Dosya Ekleri

• cc34240a-f3ba-4047-86ad-ddc29edb206a.jpg
    cc34240a-f3ba-4047-86ad-ddc29edb206a.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 595
  • 3ab4b8e7-cb33-4a28-a63f-aa52856b5e81.jpg
    3ab4b8e7-cb33-4a28-a63f-aa52856b5e81.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 593
  • dcf1e7d1-8e79-41df-b28c-f7ecf7bb8b7c.jpg
    dcf1e7d1-8e79-41df-b28c-f7ecf7bb8b7c.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 590
Fönü anladım da buz küpü muhabbeti nasıl oluyor hocam, eriyor su vs. kaçma kısa devre ihtimali olmaz mı? Konu sahibi işe yaradığını belirtmiş acaba çalışma mantığından bahsedebilir misiniz?

Hocam panel üzerindeki pixele aynı anda hem sıcak hem soğuk vurup manuel olarak uyarıyorsun, kalp masajı gibi düşün. Üniversitemde bir derste monitörlerdeki pixellerin çalışma mantığı hakkında bir konu işlemiştik o sırada hocamız böyle bir şeyden bahsetmişti. Monitörüm çatladığı zamanda aklıma o geldi böyle bir şey denedim ve oldu :d. Konuyu açan arkadaşa da yardımcı olmuş umarım başka ihtiyacı olanlara da yardımcı olur.

Hocam panel üzerindeki pixele aynı anda hem sıcak hem soğuk vurup manuel olarak uyarıyorsun, kalp masajı gibi düşün. Üniversitemde bir derste monitörlerdeki pixellerin çalışma mantığı hakkında bir konu işlemiştik o sırada hocamız böyle bir şeyden bahsetmişti. Monitörüm çatladığı zamanda aklıma o geldi böyle bir şey denedim ve oldu :d. Konuyu açan arkadaşa da yardımcı olmuş umarım başka ihtiyacı olanlara da yardımcı olur.
O zaman pixellerin çalışma mantığını iyi kavramak lazım hocam. Kalp masajı gibi ha vay be :)

Hocam saçma gelebilir biraz ama deneyin benim monitörüm VA panel çoğunğulu gitmişti siyah yerin. Ekranı yatırın yere buzu üstüne koyun fön makinesıyla buzu eritin yavaşça.
Çözüm raporladım, saçma görünse de çözmüş.

Hocam ekranın üzerine buz koyup dümdüz eriteyim mi fön makinesiyle su kaçmaması için bir şey yapmak gerekmez mi benim ekranın üst köşesinde ufak bir bölgede var da.

Hocam ekranın üzerine buz koyup dümdüz eriteyim mi fön makinesiyle su kaçmaması için bir şey yapmak gerekmez mi benim ekranın üst köşesinde ufak bir bölgede var D

Hocam monitörünüzdeki pikseller resimdeki gibi siyahlaşmışmı yoksa çizik çatlak tarzı bir şey mi var sadece resmini atma şansınız var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı