Kedinin ısırdığı monitör düzelir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar dün odamın içinde otururken biraz bunaldığım için hava almak için balkona sigara içmeye çıktım, biraz oturup sokağı seyrettikten sonra odama geri döndüğümde monitörün bu şekilde olduğunu gördüm. Bunu düzeltebilmemin bir yolu var mı? Yoksa bana mönitor önerir misiniz?

Dosya Ekleri

• cc34240a-f3ba-4047-86ad-ddc29edb206a.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 596
  • 3ab4b8e7-cb33-4a28-a63f-aa52856b5e81.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 594
  • dcf1e7d1-8e79-41df-b28c-f7ecf7bb8b7c.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 590
Hocam monitörünüzdeki pikseller resimdeki gibi siyahlaşmışmı yoksa çizik çatlak tarzı bir şey mi var sadece resmini atma şansınız var mı?

Çizgi şeklinde siyahı ben çizdim hocam kaydedilenlerin üstüne kurtarılır mı bu? Siyahı yok olmayacaksa bile şu çizgiler çok rahatsız ediyor o olsa bile çok işime yarar.

Dosya Ekleri

• IMG_2077.jpeg
    194,1 KB · Görüntüleme: 59
Çizgi şeklinde siyahı ben çizdim hocam kaydedilenlerin üstüne kurtarılır mı bu? Siyahı yok olmayacaksa bile şu çizgiler çok rahatsız ediyor o olsa bile çok işime yarar.

Hocam ne zamandır o siyahlıklar var.

Siyahlık büyüdü fiziksel hasar olarak delik yok da çatlak işte siyahlığın içinde 1 çizgi şeklinde.

Hocam o zaman denemeyin, benim için kurtuluş yoktu o yüzden yaptım siz yine de normal kullanın elektrik çarpması olabilir, daha kötüsü monitör patlayabilir. Kullanabildiğiniz kadar kullanın yenisini alın bu yöntem ele alınabilecek en kötü şeylerden ve tamamen siyahlıklar kapanmıyor, benim ekranın yarısı siyahtı sadece siyah kısmı küçülttü sizinki kadar küçük etti, sizin monitörde işe yaramaz.

Hayat bir kumar hocam şansımı deneyeceğim gibi duruyor en azından şu çizgilerden kurtulayım ya da monitörden ya istiklal ya ölüm.

Hayat bir kumar hocam şansımı deneyeceğim gibi duruyor en azından şu çizgilerden kurtulayım ya da monitörden ya istiklal ya ölüm.

Hocam gereksiz işler, benim monitör eskisi gibi siyahlıklar büyüyor, yani en fazla 2 gün tutuyor sonra daha kötüsü olacak daha hızlı büyüyecek. Siz sakına yapmayın benim cahilliğim bunun kumarı olmaz, elinizdeki maldan olmayın.

Teşekkürler. Daha hızlı büyüttüğü doğru mu sonradan emin misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…