Kediye nasıl kilo aldırılır?

Hocam gittim aşılarını yaptık. Vitamin aldım. Randevu verdi veteriner. Tekrar gideceğiz. Veteriner dedi iyi gözüküyor sorun yok.

Severken asla panikatak sevmeyin ve acele hareket etmekten kaçının. Bu psikolojik baskıya neden olur? Çok daha nazik sevmekte fayda var

Hocam çok tatlı kendime engel olamıyorum.

Hocam dediğim gibi bu daha yavru. Her şeye titrer. Dışarıdaki ambulans sesine de titrer, sizin yaklaşmanıza da titrer. Titrer de titrer. Korkmayın, yakında alışır.

İnşallah hocam.

Çok doğru, ben kedimi 3 aylıkken buldum, 13 yaşına geldi fakat belki de son 6 senedir aynı mamayı yiyor başka hiçbir mamayı kabul etmiyor.

Hocam çok tatlı kendime engel olamıyorum.

İnşallah hocam.
Elbette ama yine de kemikleri süt gibidir. Dikkat etmek lazım. Ve ekstra şu tarz bir oyuncuk alın lütfen,çok eğlenecektir kafa dağıtması adına. Hemde uygun ;
Tineke Elastik Kendinden Yapışkanlı Renkli Kedi Oyun Oltası Kedi Oyuncağı Yapışkanlı Olta Eğitim Oyuncağı

Çok doğru, ben kedimi 3 aylıkken buldum, 13 yaşına geldi fakat belki de son 6 senedir aynı mamayı yiyor başka hiçbir mamayı kabul etmiyor.
1 yaşına kadar kuru mama yemek zorunda. Herhangi ev gıdası yemeği ve çok fazla yaş mama olsun,ödül maması olsun. Bu tarz şeyler,kuru mamadan soğutur ve yemez. Özellikle belirttim hafta da 1 ve hafta da 3-4 kez verin dedim. 1 yaşına kadar (10-11-12) ay boyunca sabit sevdiği aynı kuru mama yemek zorundalar.
Her şey yemek isterler ama onlar iç güdüsü. Verseniz tavuk döner dürüm de yer ama zararı yok zanneder. Engel olmak gerek

Yok bizim kedi biraz değişik kuru mamayı seve seve yer, yaş mamayı da arada veriyorum onu da yiyor fakat balıktır, süttür vs hiçbir şey yemiyor gelip masada bizimle oturup izliyor.

Olta ve balık aldım hocam takmıyor gidip IP ile oynuyor bir de hocam bir leke var neden dolayı olabilir.

Olta ve balık aldım hocam takmıyor gidip IP ile oynuyor bir de hocam bir leke var neden dolayı olabilir.
Ne lekesi ?

Yok bizim kedi biraz değişik kuru mamayı seve seve yer, yaş mamayı da arada veriyorum onu da yiyor fakat balıktır, süttür vs hiçbir şey yemiyor gelip masada bizimle oturup izliyor.
Zaten süt vs gaz yapacağı için zarar verir. Mis gibi,maşallah. Tüyü kadar ömrü olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…