Kediye nasıl kilo aldırılır?

Yaptım hocam. Bu stresten olabilir, hastalıktan kalmış olabilir. Size ilk tavsiyem lütfen veterinere götürün. Gözünüz ile görmediğiniz hastalıkta olabilir Allah korusun.

Yarın gireceğim hocam iyice bir muayene etsin veteriner teşekkür ederim hocam.

Hocam gittim veterinere biraz daha toparlamış dedi veteriner. Kilosu 500 gram ama geldiğinden beri sanki içine kapanık, süt oğlan gibi. Kuyruğunu çekiyorum tepki yok, karnına dokunuyorum, patisine dokunuyorum, çıt yok. Bir de sokaktan geldiği için tırnakları falan çok kirli, o konuda ne yapmam lazım.

Son düzenleme:

Hocam gittim veterinere biraz daha toparlamış dedi veteriner. Kilosu 500 gram ama geldiğinden beri sanki içine kapanık, süt oğlan gibi. Kuyruğunu çekiyorum tepki yok, karnına dokunuyorum, patisine dokunuyorum, çıt yok. Bir de sokaktan geldiği için tırnakları falan çok kirli, o konuda ne yapmam lazım.
Tırnaklarını veterine kestirin ve konuşun. Ve hayvanın kuyruğunu çekmeyin,hoşlanmazlar. Tik kalırsa eyvah dersiniz.
Belirli süreç olarak bekleyin,belki de çok alışamamıştır. Veyahut karakteri böyledir,uysaldır. Zamanla büyüdükçe belki de size alışacağı için alışır. Tırnak kesimini siz bilmiyorsanız,ellemeyin. Damara yakın keserseniz,sorun olur. Benim kedim de öyle,tut istediğin gibi sev. Sadece kaçar,sana hiçbir şey yapmaz. Kilosu normalin altında gibi geldi ama dediklerimi yapın veyahut alın. Çözüm olacaktır kilo alma konusunda :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı