Elektronik KEENETIC Carrier DSL Modem 870TL!

Emiko7

Hectopat
Katılım
22 Temmuz 2019
Mesajlar
736
Makaleler
1
Çözümler
1
Satıcısı Amazon Germany o yüzden 137TL teslimat ücreti çıkıyor toplamda 870TL, bir sorun çıkarsa 2 yıl içinde iade imkanınız var. Ben kullanmadım ama kullananlar fazlasıyla öneriyor. KEENETIC Extra'nın bu sene çıkmış modeli diye biliyorum ikisi arasında çok fazla fark yok. Türkiye'de en ucuz 1050TL şu anda ihtiyacım olsa alırdım bir adet.
Düzeltme: DSL modeli değil ve "modem" değil "router"miş. Başlıkta yanlış yazıyor.
Amazon.com.tr
 
Son düzenleme:
Satıcısı Amazon Germany o yüzden 137TL teslimat ücreti oluyor toplamda 870TL, bir sorun çıkarsa 2 yıl içinde iade imkanınız var. Ben kullanmadım ama kullananlar fazlasıyla öneriyor. KEENETIC Extra'nın bu sene çıkmış modeli diye biliyorum ikisi arasında çok fazla fark yok. Türkiye'de en ucuz 1050TL şu anda modem ihtiyacım olsa alırdım bir adet.
Amazon.com.tr
Çok iyi fiyat.
 
Modem nasıldır hocam modem almak istiyorumda bundan iyisi var mıdır bu fiyata?

Bu arada ekleme yapayım ürünün DSL özelliği yok ve modem değil router. Ama fiyat güzel.

Telefon girişi dediğimiz DSL girişi yok. WAN girişi var sadece o sebeple DSL modem olarak kullanılamaz.

DSL girişi yoksa kullanamayız o zaman hocam ben bunu alsamda.
 
@rhylla Bundan iyisini bu fiyata bulman zor Dsl modem anlamında. Bunu dsl yani telefon girişi olmadığı için modem olarak tek başına kullanamazsın. Sadece ana modeme bağlayarak tekrarlayıcı yada sinyal güçlendirici vs. modunda kullanabilirsin. Keenetic piyasadaki en kaliteli modemlerden asus gibi bu sebeple fiyatları yüksek. Fiyat olarak avantajlı bir modem bakıyorsan sana TP-Link yada Mercusys modemlere bakmanı öneririm.
 
@rhylla bundan iyisini bu fiyata bulman zor DSL modem anlamında. Bunu DSL yani telefon girişi olmadığı için modem olarak tek başına kullanamazsın. Sadece ana modeme bağlayarak tekrarlayıcı ya da sinyal güçlendirici vs. modunda kullanabilirsin. Keenetic piyasadaki en kaliteli modemlerden ASUS gibi bu sebeple fiyatları yüksek. Fiyat olarak avantajlı bir modem bakıyorsan sana TP-Link'ya da mercusys modemlere bakmanı öneririm.

Hocam şu an TP-Link VN020-F3 modelini kullanıyorum ve altyapımdaki hızı alamıyorum kablolu bağlantıda bile, ISS bana destek modem yolladı gelsin bir de onunla deneyeceğim fakat yenilenmiş bir modem 350 TL vermektense 800-850 TL bandında yeni bir kaliteli modem almak istiyorum. Öneriniz var ise memnuniyet duyarım.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı