Elektronik KEENETIC Carrier DSL Modem 870TL!

Estf. senlik bir durum yok onların hatası. Ama iyi fiyat yine de.

Hocam şu an TP-Link VN020-F3 modelini kullanıyorum ve altyapımdaki hızı alamıyorum kablolu bağlantıda bile, ISS bana destek modem yolladı gelsin bir de onunla deneyeceğim fakat yenilenmiş bir modem 350 TL vermektense 800-850 TL bandında yeni bir kaliteli modem almak istiyorum. Öneriniz var ise memnuniyet duyarım.
Hocam öncelikle sorayım altyapım fiber mi ADSL mi Vdsl mi?
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar mükemmel uygun fiyatlı bir ürün değil AC1200 router olarak nasıl bu kadar yükseldiniz anlamadım Tenda AC5 650 lira ZyXEL Wi-Fi 6 router 900 lira yurt dışından kinetic niye alasınız.
 
Keenetic Air yerine bunu alsam mesh için bir fark olur mu?
Hiçbir fark olmaz hocam. Tabi eğer ana modeminiz de keenetic ise. Keenetic'in mesh sistemi gerçekten iyi çalışıyor modeller arasında mesh sistem anlamında fark olmaz. Sadece tavsiyem iki modemin özelliklerini de keenetic sitesinden Rom ve Ram kapasitesi ve işlemci özellikleri anlamında karşılaştır ona göre karar ver derim. Daha önce kullandığım giriş seviyesi bir keenetic routerde rom kapasitesi sebebiyle güncellemeleri yükleme konusunda sorun yaşamıştım.
 
Hiçbir fark olmaz hocam. Tabii eğer ana modeminiz de Keenetic ise. Keenetic'in mesh sistemi gerçekten iyi çalışıyor modeller arasında mesh sistem anlamında fark olmaz. Sadece tavsiyem iki modemin özelliklerini de Keenetic sitesinden ROM ve RAM kapasitesi ve işlemci özellikleri anlamında karşılaştır ona göre karar ver derim. Daha önce kullandığım giriş seviyesi bir Keenetic routerde ROM kapasitesi sebebiyle güncellemeleri yükleme konusunda sorun yaşamıştım.

Hocam bu modelin Rami vs. Türkiye'deki DSL olanıyla aynı değil mi? Sadece DSL girişi yok diye anladım. Keenetic Air olana göre bunun RAM değeri daha fazla. Kullandığım modem Keenetic Extra DSL.
 
Hocam bilmiyorum nereden öğreneceğim? Altyapım 89 Mbps destekliyor.
Tamamdır hocam Altyapın Vdsl. Hocam bahsettiğin bütçede sana Tenda Zyxel Tp-Link modemler önerebilirim ama size daha iyi bir önerim var. Hem de daha ucuza. Size önereceğim Keenetic omni dsl. Çekim kalitesi ve her konuda gerçekten çok iyi. Tek dezavantajı 5 Ghz bandı yok. Eğer 5 Ghz bant benim için önemli değil derseniz kesinlikle öneririm. Birçok modemden kat be kat iyidir. Ben evde Keenetic Hero dsl versiyonunu kullanıyorum. Altyapımı internetten sorguladığımda 84 destekliyor gözüküyor. Ben rahat 90-94 alabiliyorum. Bahsettiğim modem:

Hocam bu modelin Rami vs. Türkiye'deki DSL olanıyla aynı değil mi? Sadece DSL girişi yok diye anladım. Keenetic Air olana göre bunun RAM değeri daha fazla. Kullandığım modem Keenetic Extra DSL.
Aynen hocam öyle hatta dsl girişli modeli TR de de satılıyor: Amazon.com.tr
Air e göre bunun rami fazla ise bunu tercih etmeniz daha mantıklı olur ileriye dönüklük anlamında. Tabi fiyatlarına tam bakmadım fiyatlarına göre de karşılaştırıp karar verin derim. Bu ucuz ve ram rom daha iyiyse bunu alın derim. Şimdi baktım carrier rom ve ram anlamında daha iyi iki ürünün fiyatları da yakın. Ben sizin yerinizde olsam carrier i tercih ederdim. Sadece tek sorun Amazon germany den gelen üründe 3 yıl garanti olmayabilir.
 
Son düzenleme:
Tamamdır hocam Altyapın VDSL. Hocam bahsettiğin bütçede sana Tenda ZyXEL TP-Link modemler önerebilirim ama size daha iyi bir önerim var. Hem de daha ucuza. Size önereceğim Keenetic Omni DSL. Çekim kalitesi ve her konuda gerçekten çok iyi. Tek dezavantajı 5 GHz bandı yok. Eğer 5 GHz bant benim için önemli değil derseniz kesinlikle öneririm. Birçok modemden kat be kat iyidir. Ben evde Keenetic Hero DSL versiyonunu kullanıyorum. Altyapımı internetten sorguladığımda 84 destekliyor gözüküyor. Ben rahat 90-94 alabiliyorum. Bahsettiğim modem:

Aynen hocam öyle hatta DSL girişli modeli TR de de satılıyor: Amazon.com.tr
Air'e göre bunun RAM'i fazla ise bunu tercih etmeniz daha mantıklı olur ileriye dönüklük anlamında. Tabii fiyatlarına tam bakmadım fiyatlarına göre de karşılaştırıp karar verin derim. Bu ucuz ve RAM ROM daha iyiyse bunu alın derim. Şimdi baktım carrier ROM ve RAM anlamında daha iyi iki ürünün fiyatları da yakın. Ben sizin yerinizde olsam carrier i tercih ederdim. Sadece tek sorun Amazon Germany'den gelen üründe 3 yıl garanti olmayabilir.

Kendi sitesinden Keenetic Carrier a baktım az önce. Air modeline göre donanım anlamında çok daha iyi. Türkiye'deki ile Amazon'daki arasında DSL girişi dışında bir fark yoksa, Air parasına bunu almış oldum diyebilirim. Konu için teşekkürler.
 
Kendi sitesinden Keenetic Carrier a baktım az önce. Air modeline göre donanım anlamında çok daha iyi. Türkiye'deki ile Amazon'daki arasında DSL girişi dışında bir fark yoksa, Air parasına bunu almış oldum diyebilirim. Konu için teşekkürler.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı