Keenetic carrier DSL modemde SNR margin ayarı var mı?

quadroxxq

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bölgemizde henüz fiber yok VDSL2 altyapımız var daha ileri ki zamanlarda GPON altyapıya çevirecekler bölgemizi. Bende Keenetic carrier modem almaya karar verdim. Keenetic carrier DSL modemde manuel olarak SNR margin ayarlarma ayarı var mı dB düşürebilip artırabiliyor muyuz? Eğer böyle bir ayar varsa direk alacağım.

Evet SNR margin ayarı mevcut.

Bugünden itibaren extra DSL KN-2112 modelini kullanıyorum. SNR margin ayarını 0 dB yaptım ona rağmen kopmuyor çok iyi yani :) DSL atanabilir değerde 76 Mbps oldu çağ atladım. Önceki modemim Tenda V12 AC1200 idi o modemde iyiydi hiç sorun yaşamadım hız konusunda, performans konusunda. Ama ayarlar çok kısıtlıydı. İstediğim ayarları konfigurasyon ayarlarını yapamıyordum telnet ile erişebilsem bile. Extra DSL bambaşka düşünmeden alın.

Bugünden itibaren extra DSL KN-2112 modelini kullanıyorum. SNR margin ayarını 0 dB yaptım ona rağmen kopmuyor çok iyi yani :) DSL atanabilir değerde 76 Mbps oldu çağ atladım. Önceki modemim Tenda V12 AC1200 idi o modemde iyiydi hiç sorun yaşamadım hız konusunda, performans konusunda. Ama ayarlar çok kısıtlıydı. İstediğim ayarları konfigurasyon ayarlarını yapamıyordum telnet ile erişebilsem bile. Extra DSL bambaşka düşünmeden alın.
Wifi upload tam hızını alabiliyor musun Carrier var bende önceki modemin biraz altında veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı