s1trix Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 313 Makaleler 3 Çözümler 7 9 Temmuz 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, ürün elime geçtiğinden beri router modda kurmaya çalışıyorum ancak şu hatayı alıyorum. Mobilden vb. de kurmayı denedim ancak aynı hatayı orada da verdi. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, ürün elime geçtiğinden beri router modda kurmaya çalışıyorum ancak şu hatayı alıyorum. Mobilden vb. de kurmayı denedim ancak aynı hatayı orada da verdi. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Çözüm s1trix 18 Temmuz 2021 ahmetayan dedi: Merhaba hatayı çözebildiniz mi? Bende aynı hatayı alıyorum bir farklı modelinde. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam çözemedim çünkü sorun benim modemimden kaynaklıymış. Router'i bir komşumun evinde denediğimde sıkıntısız bir şekilde çalıştı.
ahmetayan dedi: Merhaba hatayı çözebildiniz mi? Bende aynı hatayı alıyorum bir farklı modelinde. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam çözemedim çünkü sorun benim modemimden kaynaklıymış. Router'i bir komşumun evinde denediğimde sıkıntısız bir şekilde çalıştı.
ahmetayan Centipat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #2 Merhaba hatayı çözebildiniz mi? Bende aynı hatayı alıyorum bir farklı modelinde. Artı 0 Eksi
KS KS s1trix Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 313 Makaleler 3 Çözümler 7 18 Temmuz 2021 #3 ahmetayan dedi: Merhaba hatayı çözebildiniz mi? Bende aynı hatayı alıyorum bir farklı modelinde. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam çözemedim çünkü sorun benim modemimden kaynaklıymış. Router'i bir komşumun evinde denediğimde sıkıntısız bir şekilde çalıştı. Artı 0 Eksi Çözüm
ahmetayan dedi: Merhaba hatayı çözebildiniz mi? Bende aynı hatayı alıyorum bir farklı modelinde. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam çözemedim çünkü sorun benim modemimden kaynaklıymış. Router'i bir komşumun evinde denediğimde sıkıntısız bir şekilde çalıştı.