Keenetic router önerisi

ayazcag

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle belirteyim fiber internet kullanıcısıyım. ISS'nin verdiği ping ve packetloss sorunu yaptığı için yeni bir router almak istiyorum. GPON'dan çıkan bakır Kablo'yu Router'a bağlayıp kullanmak istiyorum. Bağzıları ISS kabul etmiyor Mac klonlaması falan lazım diyor. Eğer öyle ise Mac klonu yapabilen bir modem olsa güzel olur. Isınıp, ping ve packetloss sorunu yapmayacak bir model önerirseniz çok makbule geçer, ben biraz araştırdım fakat çok arada kaldım. Hemen hemen hepsi aynı fiyat, özellik olarak en iyi performansı hangi model Router'da alabilirim sizce? Siz olsaydınız hangisini alırdınız? İyi Sosyal'ler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar öncelikle belirteyim fiber internet kullanıcısıyım. ISS'nin verdiği ping ve packetloss sorunu yaptığı için yeni bir router almak istiyorum. GPON'dan çıkan bakır Kablo'yu Router'a bağlayıp kullanmak istiyorum. Bağzıları ISS kabul etmiyor Mac klonlaması falan lazım diyor. Eğer öyle ise Mac klonu yapabilen bir modem olsa güzel olur. Isınıp, ping ve packetloss sorunu yapmayacak bir model önerirseniz çok makbule geçer, ben biraz araştırdım fakat çok arada kaldım. Hemen hemen hepsi aynı fiyat, özellik olarak en iyi performansı hangi model Router'da alabilirim sizce? Siz olsaydınız hangisini alırdınız? İyi Sosyal'ler.

Openwrt yükleyip attığım cihazı kullanmanı öneririm.

Hocam bahsettiğim klonlama özelliği bu üründe varmı? Yani takıp kurulumu yaptığımda internet yok gibi sorunlarla karşılaşırmıyım? Ve ürün çok ısınıp loss Ping gibi sorunlar çıkarıyor mu?

Hocam bahsettiğim klonlama özelliği bu üründe var mı? Yani takıp kurulumu yaptığımda internet yok gibi sorunlarla karşılaşır mıyım? Ve ürün çok ısınıp loss ping gibi sorunlar çıkarıyor mu?

Mac klonlama yapabilirsin ve ürünün ısınma sorunu yok rahat olabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı