Keenetic Extra DSL Fiber uyumsuz mu?

Ümit Şahin87

Hectopat
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım
Merhaba yıl 2025 oturduğum binaya fiberoptik kablo bugün geldi Türk Telekom Keenetic Extra DSL modem Fiber internet için uyumsuz dedi modem verip ücreti koymak istiyor gerçekten uyumsuz mu?

Hocam evimde Türk Telekomun FTTB fiber altyapısı var ve Keenetic Extra DLS kullanıyorum. Hiçbir problem yaşamadım şahsen. Tek fark Telekomun modem ile 100 Mbps e yakın hızlar alırken Keenetic ile 90 civarı hız alıyorum sadece.

Merhaba yıl 2025 oturduğum binaya fiberoptik kablo bugün geldi Türk Telekom Keenetic Extra DSL modem fiber internet için uyumsuz dedi modem verip ücreti koymak istiyor gerçekten uyumsuz mu?

Lan portu WAN portu olarak atanabiliyor. Fiber internette kullanabilirsiniz. Kendi modemini kullansan da modem kira ücreti ödemek zorundasın diye biliyorum.

Modem verip ücreti koymak istiyor gerçekten uyumsuz mu?

Modem ücretini seve seve vermek zorundasın.

Keenetic Extra DSL modem Fiber internet için uyumsuz dedi

Uyumludur fakat 500-1000MBPS gibi paketlerde Wi-Fi gücü yetersiz gelecektir. AX3000 bile 1 oda duvar arkasına 600-700Mbps alınıyor. Gigabit portları varsa kullanabilirsin. Kendilerinin verdikleri modemden kat kat iyi. Zapret kurup Türk Telekom dpi engelini aşıp özgürce internette sörf yaparsın. İstediğin DNS adreslerini girip TT'in kendi DNS zorunlu kullanmazsın.

Fiber kullanacaksanız Keenetic Hopper KN-3811 öneririm. Yanına da Buddy 6 aldın mı tadından yenmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı