witicieen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 2.365 Makaleler 3 Çözümler 9 4 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar internet güvenliği ayarları hangisi seçili olmalı sizce normal de internette araştırdığımda güvenlik yok diyor ama burada 2 tane seçenek var. Hangisini seçmeliyim?
Merhaba arkadaşlar internet güvenliği ayarları hangisi seçili olmalı sizce normal de internette araştırdığımda güvenlik yok diyor ama burada 2 tane seçenek var. Hangisini seçmeliyim?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 4 Nisan 2021 #2 Hocam AdGuard reklamları engeller safedns ise hepsini safedns yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #3 Ben AdGuard'ı kullanıyordum. Zaten telefonda, PC'de reklam engelleyici var. Bu konuyu gördükten sonra SafeDNS deneyeyim bir. Artı 0 Eksi
Ben AdGuard'ı kullanıyordum. Zaten telefonda, PC'de reklam engelleyici var. Bu konuyu gördükten sonra SafeDNS deneyeyim bir.