Keenetic Extra DSL internet kopması

sungurhan

Kilopat
TurkNet kullancısıyım ve Keenetic Extra DSL modemım mevcut. Sorunum şu her gün akşam saatlerınde Ethernet kablosuyla bağlı bilgisayarım interneti kopuyor ve 20 dk aç kapa modem, bilgisayarı kapatıp bir şekilde internete tekrar bağlıyorum. Bu süre zarfında Wi-Fi ile internet erişimi aktif olurken Ethernet'le alakalı neden böyle sorunla karşılaşıyorum? Anlamış değilim, sorunu çöz dediğimde ekteki gibi sorunları gösteriyor.

1609010290893.png

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet kullancısıyım ve Keenetic Extra DSL modemım mevcut. Sorunum şu her gün akşam saatlerınde Ethernet kablosuyla bağlı bilgisayarım interneti kopuyor ve 20 dk aç kapa modem, bilgisayarı kapatıp bir şekilde internete tekrar bağlıyorum. Bu süre zarfında Wi-Fi ile internet erişimi aktif olurken Ethernet'le alakalı neden böyle sorunla karşılaşıyorum? Anlamış değilim, sorunu çöz dediğimde ekteki gibi sorunları gösteriyor.

Eki Görüntüle 802367

Ethernet ile bağlantınız kesildiği zaman anladığım kadarıyla Wi-Fi üzerinden internete erişilebiliyor değil mi?
Wi-Fi üzerinden bağlanmış olması internet olduğu anlamına gelmez. Bağlandığı halde internet kullanılamıyor mu?

Ethernet ile bağlantınız kesildiği zaman anladığım kadarıyla Wi-Fi üzerinden internete erişilebiliyor değil mi?
Wi-Fi üzerinden bağlanmış olması internet olduğu anlamına gelmez. Bağlandığı halde internet kullanılamıyor mu?
Evet Wifi İle internet erişimi oluyor . Telefondada ayrıyetten wifi adaptör bağladım bılgısayara ethernetten ınternet yokken adaptör ile bağlantı aldım

Sürüm güncel bir sorun olduğunu düşünmüyorum o bakımdan.
IP ayarları kısmında DHCP sunucusunu aktif hale getirin ve NAT kullanımını açın.
Sayfanın altında bulunan PPPoE pass'ı açıksa kapatın.
DSL bağlantısı bölumunde IP yapılandırması : ıp adresı yok secenegı seçikti onu otomatık olarak değiştirdim
Sürüm güncel bir sorun olduğunu düşünmüyorum o bakımdan.
IP ayarları kısmında DHCP sunucusunu aktif hale getirin ve NAT kullanımını açın.
Sayfanın altında bulunan PPPoE pass'ı açıksa kapatın.
Ama ip atanamadı yazıyor . Sayfa altında pppoe pass kastım turknet ıd şifresimi oluyo
Şuan internet gitti telefonun internetinden bağlandıö offline gozukuyo

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı