Keenetic Extra DSL modeme reset atınca İngilizce'ye döndü

refikilhan

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
Meslek
Emekli Asker
Çok sıkıntıdayım, Keenetic modemimi resetledim, dil İngilizce oldu, sanırım reset tuşuna 30 saniyeden fazla bastım, sorun bundan kaynaklandı, İngilizce bilmiyorum bu nedenle geçici olarak elimdeki AirTies modemi kurdum. Lütfen yardımcı olun, yoksa bu sorun çözülene kadar bana uyumak haram.

Yardımcı olabilirim.

Modem arayüzüne girin. Sağ üstteki arama kısmına "Systems component options" yazın. Akabinde altta "Türkçe" yazacak. O kutucuğu işaretleyip alttan "Install the update" deyin.

Sonra giriş yaparken üstten "TR" ve "EN" şeklinde iki seçenek olacak. Oradan "TR"yi seçin.

Yardımcı olabilirim.

Modem arayüzüne girin. Sağ üstteki arama kısmına "Systems component options" yazın. Akabinde altta "Türkçe" yazacak. O kutucuğu işaretleyip alttan "Install the update" deyin.

Sonra giriş yaparken üstten "TR" ve "EN" şeklinde iki seçenek olacak. Oradan "TR"yi seçin.
Yardımız için çok teşekkürler, ancak yazınızı okuduktan sonra ne kadar çalışsa da, 79 yaşındaki bu insan bunu başaramadı, aşağıdaki ekran alıntısına kadar gelebildim, "Systems component options" yazacak yer yoktu, ne olur bu gece sabahlamayayım.
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.JPG
    Ekran Alıntısı1.JPG
    48,9 KB · Görüntüleme: 78
  • Ekran Alıntısı2.JPG
    Ekran Alıntısı2.JPG
    67,4 KB · Görüntüleme: 69
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı