İyi akşamlar herkese. Kablonet'in verdiği modemin Wi-Fi probleminden dolayı Keenetic Extra DSL ürünü satın aldım router olarak kullanmak için. Kablonet'in modemden gelen Ethernet kablosunu Keenetic'e, Keenetic'ten de kasaya Ethernet ile bağlayarak kurulumu tamamladım. Sıkıntısız kullandım ama 8 saat sonra internet kesildi. Baktım internet var gözüküyor ama sayfaları yüklemiyor. Denemek için Kablonet'in modemini direk kasaya bağladım sıkıntı yok ama Keenetic'i router olarak kasaya bağlayınca sıkıntı yaşadım.(Keenetic'e kablosuz bağlanabiliyorum.) Keenetic MH arıyorum modemde bir sıkıntı gözükmüyor diyor, Kablonet MH arayınca o da bizden bir kaynaklı bir problem olmadığını söylüyor. Resetleme yapıyorum iki modeme ve tekrar kurulum yapıyorum yine bağlanıyor sıkıntısız ama birkaç dakika sonra yine gidiyor. Keenetic MH Mustafa Bey ilk defa böyle bir sorunla karşılaştığını belirtti. Kasa, kablolar ve modemlerin ikisi de sağlam gibi gözüküyor ama sorun nerede bilmiyorum yazılımsal gibi duruyor, teknik bir bilgiye ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz?