Keenetic Extra DSL SNR margin ayarı ne yapılmalı?

pazalt

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 13400f rtx4060 16gb 3200mhz
FPS oyunları oynarken evde kimse olmamasına rağmen pingde dalgalanmalar var. Kanalların doluluk oranları aşağıdaki gibi. Kabloyla bağlanmıyorum, arada 1 duvar 15 metre falan var modemle. Modemim Keenetic Extra DSL.

1749984455282.png

1749984595152.png

Son düzenleyen: Moderatör:
10dB altına düşmesi kopmalar yaşatır SNR margin değerin zaten 11-12dB ise sorunun SNR margin ile alakalı olmaması gerek daha önce TurkNet ile aynı sorunları yaşadığım için deneyimledim 12'ye sabitlersen yeterlidir onun dışında olan sorunlar SNR margin kaynaklı değildir benim görüşüm.

10dB altına düşmesi kopmalar yaşatır SNR margin değerin zaten 11-12dB ise sorunun SNR margin ile alakalı olmaması gerek daha önce TurkNet ile aynı sorunları yaşadığım için deneyimledim 12'ye sabitlersen yeterlidir onun dışında olan sorunlar SNR margin kaynaklı değildir benim görüşüm.
peki neyle alakalı olabilir internete bağlanmak için asus n14 kullanıyorum ondan dolayı olabilir mi

Peki neyle alakalı olabilir internete bağlanmak için ASUS N14 kullanıyorum ondan dolayı olabilir mi?

MediaTek chipsetli modemlerde SNR düşmesi normal görülür çünkü ülkedeki VDSL altyapısı Broadcom, lantiq ve triductor chipdetli modemlerle uyumlu sana önerim modem olarak 2.el temiz HG658 V2 modemi alman ve onu bridge moduna alıp elindeki extra DSL'li router olarak kullanman 3 cihazı da modem olarak dene en iyi sonucu HG658 V2 verecektir ama cihazın geri kalan özellikleri iyi değil o yüzden sadece modem olarak iyi.

Hayır bu arada, snr stabiliteyi etkiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı