Keenetic Extra DSL vs TP-Link Archer VR400

sality.at

Picopat
Max. 550-600 fiyat bandında iki adet cihaz buldum. Birisi Keenetic Extra DSL diğeri TP-Link Archer VR400. Sizce hangisi daha iyi? Benim aklıma Keenetic daha fazla yattı. KeeneticOS'u çok beğendim. Çok stabil duruyor herkes övüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keenetic extra DSL ben kullanıyorum kardeşim çok stabil çekim gücü gayet güzel ekstra pek çok özellik de cabası ben sana bu cihazı öneririm.

Max. 550-600 fiyat bandında iki adet cihaz buldum. Birisi Keenetic Extra DSL diğeri TP-Link Archer VR400. Sizce hangisi daha iyi? Benim aklıma Keenetic daha fazla yattı. KeeneticOS'u çok beğendim. Çok stabil duruyor herkes övüyor.
Eğer elinde hali hazırda bir modem varsa yanına router alman daha iyi olur onun dışında Keenetic Extra DSL kesinlikle çok daha iyi bir seçim modem olarak.

Elimde TTNET'in verdiği TD-W9970 var. Ben 5ghz ve Wi-Fi 5 özelliklerinden yararlanmak için modem bakıyorum.
Bu özel üretim TD-W9970 ne kadar dandik bir şey öyle ya. Param olsa ben de değiştiririm. Türkiye'deki ilk ADSL zamanı verilen küçük siyah Zyxel modemlerini hatırlatıyor.

Keenetic olanı bu forum da dahil pek çok yerde tavsiyesini gördüm. Benim de aklımdan geçiyordu. O yüzden konuyu takipteyim.

Elimde TTNET'in verdiği TD-W9970 var. Ben 5GHz ve Wi-Fi 5 özelliklerinden yararlanmak için modem bakıyorum.

O zaman onun yanına bir router al ve openwrt yükle emin ol daha iyi verim alırsın modemle routeri kablo ile bağlayıp bridge modunda kullanacaksın ve router bütün interneti kontrol edecek bende aynı şekilde ama farklı bir routerla internetimi kullandım.

Tp link vr1200 den keenetic extra dsl e geçmiştim. Dünya varmış dedim.
Extra dsl yanına keenetic extra ve keenetic viva aldım. Evde kablosuz mesh sistemi kurdum. Her katta kör noktasız 5 ghz bağlantı yapıyorum. Hızım modem yanında ne ise en uzak köşede de o.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı