AppImage
Decapat
Bu, menzil genişletici. Asıl router bu: https://www.hepsiburada.com/keeneti...-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBV00000MI5NL
Ürün modem olarak kullanılıyor. 2 yıldır gayet güzel kullanıyorum. Sadece fiber üzerinden kullanılabiliyor. Emin olmadığınız konularda lütfen bilgi vermeyin. Ayrıca içeriği dolu dolu bir modem/router. Yazılımı sürekli güncelleniyor ve çekim kalitesi muazzam. Geçen ay mesh için başka bir keenetic ürünü aldım. Bunu görsem bunu alır kaçırmazdım. Düşünen arkadaşlara gözü kapalı tavsiye ederim.Router konumlandırmasına, etrafındaki teknolojik aletlere göre değişir tabii ama, 45 metre için işinizi az çok görür diyebilirim. En uç noktada çeker ancak 1 diş olması muhtemel. O kadar menzil için 2 Keenetic cihazı ile kolayca Wi-Fi Mesh sistemi oluşturmanızı öneririm.
Daha çok yazılımsal yönden çok daha kaliteli bir marka.
Hayır, modem olarak kullanılamıyor. Access Point, Repeater, Router modları var.
Modem olarak Vdsl için de kullanabilir miyim ? Turknet 75mbps paketim var.Ürün modem olarak kullanılıyor. 2 yıldır gayet güzel kullanıyorum. Sadece fiber üzerinden kullanılabiliyor. Emin olmadığınız konularda lütfen bilgi vermeyin. Ayrıca içeriği dolu dolu bir modem/router. Yazılımı sürekli güncelleniyor ve çekim kalitesi muazzam. Geçen ay mesh için başka bir keenetic ürünü aldım. Bunu görsem bunu alır kaçırmazdım. Düşünen arkadaşlara gözü kapalı tavsiye ederim.
İndirim devam ediyor, hepsiburada linki üzerinden kontrol edin, 100 stok kalmış.Modem olarak Vdsl için de kullanabilir miyim ? Turknet 75mbps paketim var.
Gerçi indirim de bitmiş, yeni gördüm
Bu, menzil genişletici. Asıl router bu: https://www.hepsiburada.com/keeneti...-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBV00000MI5NL
Pardon, detaylı bakmamışım. Teşkkürler düzelttiğiniz için.Yanlış bilgi.
İki ürün de routing yetenegine sahip. Pahali olan DSL modeli ayni zamanda modem islevi gorebiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.