Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hocam, konuyu hortlatıyorum ve biraz amacı dışına çıkıyorum ama; modemden memnun musunuz? Hero DSL modelinden, yeni Hero KN-1012 modeline geçmeyi planlıyorum da fikrinizi almak istedim. Halihazırda OPKG Entware kullanıyorum ben de şu an. Yeni cihazda OPKG Entware'de bir problem yaşadınız mı acaba siz?
Peki Zapret tarafında bir problem yaşadınız mı bu süre zarfında? Ben de Hero DSL modelinde kullanıyorum Zapret'i, yaklaşık 1 sene oldu, herhangi bir problem yaşamadım henüz. En çok merak ettiğim konu bu açıkçası. Ayrıca yanıtınız için teşekkür ederim.
Peki Zapret tarafında bir problem yaşadınız mı bu süre zarfında? Ben de Hero DSL modelinde kullanıyorum Zapret'i, yaklaşık 1 sene oldu, herhangi bir problem yaşamadım henüz. En çok merak ettiğim konu bu açıkçası. Ayrıca yanıtınız için teşekkür ederim.
Yok, bir problem yaşamadım. Bir tek Roblox'ta ekstra ayar çekmem gerekti. GPT ile bir şeyler denemiştim:
Zapret ile Roblox ve Discord DPI Bypass Kurulumu (Keenetic Modem)
1. Amaç
Zapret ve nfqws kullanılarak Roblox, Discord gibi DPI engelli uygulamaların nasıl açılacağı anlatılır.
Bu belge Keenetic gibi kısıtlı sistemlerde çalışan sade bir yapı sunar.
2. Test Kaynağı: blockcheck.sh
Parametreler zapret'in blockcheck.sh testi ile alınmıştır.
• HTTP:
Kod:
--hostspell=hoSt
• HTTPS:
Kod:
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=6
3. WAN Arayüzü Seçimi
Zapret kurulumu sırasında WAN arayüzü olarak ANY seçilmiştir.
Bu sayede farklı ağ arayüzleri (Wi-Fi, Ethernet) arasında geçiş yapsanız bile DPI bypass aktif kalır.