Keenetic Hero modem kilitleniyor

Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
O kadar övdük modemi, 2 yıl kullandık ama şimdi sorun çıkartmaya başladı. İlk önce DSL ışığı kırmızı oldu, internete giremedim. Sonra arayüze gireyim dedim, ona da giremedim. 2-3 dakika sonra düzeldi. Neyse, olur öyle şey dedik, reset attım ama sonra tekrar yaptı. Bu sefer internete ve arayüze yine girmedi. Ayrıca telefondan Wi-Fi'nin koptuğunu gördüm. 10 dakika bekledim, geçmeyince reset atmak zorunda kaldım. Sanırım modem bozuldu, daha önce böyle yaşayan oldu mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O kadar övdük modemi, 2 yıl kullandık ama şimdi sorun çıkartmaya başladı. İlk önce DSL ışığı kırmızı oldu, internete giremedim. Sonra arayüze gireyim dedim, ona da giremedim. 2-3 dakika sonra düzeldi. Neyse, olur öyle şey dedik, reset attım ama sonra tekrar yaptı. Bu sefer internete ve arayüze yine girmedi. Ayrıca telefondan Wi-Fi'nin koptuğunu gördüm. 10 dakika bekledim, geçmeyince reset atmak zorunda kaldım. Sanırım modem bozuldu, daha önce böyle yaşayan oldu mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hard reset mi attınız?

Bir de bu şekilde sistemi sıfırlayın. Ayrıca başka cihazlardan denediniz mi?

Bir de bu şekilde sistemi sıfırlayın. Ayrıca başka cihazlardan denediniz mi?

Hocam bilgisayar ve telefondan giremedim bu sorun olduğunda şimdi yedek modemi kullanıyorum sorunsuz yarın servise yollayacağım. Modeme erişememe gibi sorun yok ki zaman sonra bu sorunu yapıyor. Bu da 2. video erinmeden çektim

Güncelleme;
Müşteri hizmetleri eğer böyle bir sorun olursa uzaktan bağlanmamız gerekiyor yoksa arıza kaydı açamayız dedi evet bunu dedi, sonra ekledi yollamak isterseniz kargo size ait yollayabilirsiniz diye ekledi.:)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı