Keenetic hopper AX1800 vs TP-Link Archer AX53

ExHextra

Hectopat
100 Mbps altyapım için yeni bir router almayı planlıyorum. Router! In çekim gücünün yüksek olması benim için önemli, ileride döşenecek olan fiber altyapı için de uygun, açıkçası yeni teknolojileri destekleyen uzun ömürlü bir router arıyorum. Başlıkta gösterilen modeller hakkında önerileriniz nelerdir?

Keenetic Hopper AX1800

Bu cihazlardan hangilerini öneririrsiniz?
Veya başka önerileriniz varsa bekliyorum.

Dostum bende router alıcam aslında evdeki 100 mbps interneti 500 e yükselttim evde normalde Archer c50 router var ve giga portu yok bu nedenle değiştircem şu zamana kadarki deneyimlerimi TP link adına gayet memnunum evde TV PC mobil telefonlar ile kullandım dün gece ax53 sipariş ettim (bir tane daha alıcam)
AX50 için ısınma problemi var dedikleri için eledim yabancı forumlarda
Ax55 ile tek fark USB port bulunması
Bende ax53 aldım. Ayrıca 1 Gbps hızda internet bağlantısında yapılan uzaklık testlerinde 5G 80 MHz 2 duvar arkasından
ax72 439 mbps
Ax55 301 mbps
Ax53 295 mbps
Ax50 245 mbps

Ax72 ile bu denli fark oluşması anten miktarından kaynaklı ama 1000 TL gibi bir fark var.
Ax53 yarın elime ulaşmış olur test edip tekrar haber veririm

Selam, eğer yüksek çekim gücü, uzun ömürlü kullanım ve ileriye dönük fiber altyapı uyumluluğu istiyorsanız, kesinlikle TP-Link Archer AX53'ü öneririm. Archer AX53, Wi-Fi 6 standardını destekleyen, 3000 Mbps'ye kadar kablosuz hız sunan bir router. Yüksek çekim gücü ve geniş kapsama alanı ile evinizin her köşesine güçlü bir internet bağlantısı sağlar.

Selam, eğer yüksek çekim gücü, uzun ömürlü kullanım ve ileriye dönük fiber altyapı uyumluluğu istiyorsanız, kesinlikle TP-Link Archer AX53'ü öneririm. Archer AX53, Wi-Fi 6 standardını destekleyen, 3000 Mbps'ye kadar kablosuz hız sunan bir router. Yüksek çekim gücü ve geniş kapsama alanı ile evinizin her köşesine güçlü bir internet bağlantısı sağlar.

Hocam TP-Link çalışanı filan mısınız? TP-Link hakkında geçen geçmiş konuları hortlatıyorsunuz ve ana sayfamızı geçmişle dolduruyorsunuz amacınız nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı