1200 Mbps de ortalama 800 850 civarı hız alırsınız. Ortamda Wi-Fi sinyalini bozan bir unsur olabilir. Keenetic Titan/Hopper mesh kullanıyorum hopperda genelde 700 750 civarı hız alıyorum.
Keenetic'den canlı destek talep edin.
Hatalı bir ayar varsa doğruluğunu sağlayıp gerekli işlemi yaparlar.
Benim hem iş yerinde hem de evde Keenetic var; sorun olduğu zaman arayıp canlı destek alıyorum hallediyorlar.
Keenetic'den canlı destek talep edin.
Hatalı bir ayar varsa doğruluğunu sağlayıp gerekli işlemi yaparlar.
Benim hem iş yerinde hem de evde Keenetic var; sorun olduğu zaman arayıp canlı destek alıyorum hallediyorlar.
Sorun şu 1200 mbit/s ile cihaza bağlanması lazım fakat bu 5GHz bağlantısı nedense hızı düşüyor ve sanırım bu yüzden yeterli hızı alamıyorum. 1200mbit/s olayını çözebilirsem bu sorunu halledeceğim.
siz çok yanlış anlamışsınız o maks verebileceği ve hopper dsl farklı versiyonları var internetten alırken ona dikkat etmen gerekiyor sizin dediniz en yüksek verisyon ve sizin internetiniz 1200 mpsd değilse 1200 mps alamazsınız
siz çok yanlış anlamışsınız o maks verebileceği ve hopper dsl farklı versiyonları var internetten alırken ona dikkat etmen gerekiyor sizin dediniz en yüksek verisyon ve sizin internetiniz 1200 mpsd değilse 1200 mps alamazsınız