Keenetic Hopper DSL 3610 5GHz düşük hız veriyor

Makaleler
3
Ethernet'le 800Mbps küsur indirme alıyorum fakat bu modem 5 GHz bağlantıda 300Mbps'den fazla indirme sağlamıyor. Özelliklerinde 1200 Mbps yazıyor. Sanırım 600 Mbps gidiş 600 Mbps gelişmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ethernet'le 800Mbps küsur indirme alıyorum fakat bu modem 5 GHz bağlantıda 300Mbps'den fazla indirme sağlamıyor. Özelliklerinde 1200 Mbps yazıyor. Sanırım 600 Mbps gidiş 600 Mbps gelişmiş.

Bütün cihazlarda aynı mı? Modemin yanında test yaptınız mı?

1200 Mbps de ortalama 800 850 civarı hız alırsınız. Ortamda Wi-Fi sinyalini bozan bir unsur olabilir. Keenetic Titan/Hopper mesh kullanıyorum hopperda genelde 700 750 civarı hız alıyorum.

Keenetic'den canlı destek talep edin.
Hatalı bir ayar varsa doğruluğunu sağlayıp gerekli işlemi yaparlar.
Benim hem iş yerinde hem de evde Keenetic var; sorun olduğu zaman arayıp canlı destek alıyorum hallediyorlar.

Keenetic'den canlı destek talep edin.
Hatalı bir ayar varsa doğruluğunu sağlayıp gerekli işlemi yaparlar.
Benim hem iş yerinde hem de evde Keenetic var; sorun olduğu zaman arayıp canlı destek alıyorum hallediyorlar.
Tamam teşekkür ederim

Sorun şu 1200 mbit/s ile cihaza bağlanması lazım fakat bu 5GHz bağlantısı nedense hızı düşüyor ve sanırım bu yüzden yeterli hızı alamıyorum. 1200mbit/s olayını çözebilirsem bu sorunu halledeceğim.

siz çok yanlış anlamışsınız o maks verebileceği ve hopper dsl farklı versiyonları var internetten alırken ona dikkat etmen gerekiyor sizin dediniz en yüksek verisyon ve sizin internetiniz 1200 mpsd değilse 1200 mps alamazsınız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı