Çözüldü Keenetic modem bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

396162

Hectopat
Keenetic Extra DSL yarım saat önce geldi kurulumunu yaptım ama internet vermiyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Kurulumdan sonra turuncu yanan ışığı yeşil yanmaya başladı ama hala internet yok. Mobilde modem yazısının üstüne tıklayınca kurulum sihirbazı sitesine atıyor ama ben zaten modemi kurdum. ISS şifremi dün öğrenmiştim kullanıcı adı kısmına admin yazdım şifre kısmına kendi belirlediğim şifreyi yazdım neden böyle oluyor bilen var mı? Eski modemde herhangi bir sorun yoktu.

Dosya Ekleri

• IMG_20230505_113037_190.jpg
    IMG_20230505_113037_190.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 483
  • IMG_20230505_112943_231~2.jpg
    IMG_20230505_112943_231~2.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 432
  • IMG_20230505_112959_817.jpg
    IMG_20230505_112959_817.jpg
    141,7 KB · Görüntüleme: 364
  • Screenshot_20230505-113107.png
    Screenshot_20230505-113107.png
    69 KB · Görüntüleme: 292
Çözüm
Evet Türk Telekom @ttnet eklemedim tam olarak nereye eklemem lazım? Bu fotoğraftaki şekilde mi?

Evet kullanıcıadınız@ttnet şeklinde girmeniz gerekiyor size TT tarafından verilen kullanıcı adını. Ondan sonra bağlanabilmeniz lazım diğer ayarlar doğruysa.

Ekleme: Ayrıca VPI: 8 VCI: 35 girmeniz gerekiyor.

Sonuç nedir hocam? @396162
Keenetic Extra DSL yarım saat önce geldi kurulumunu yaptım ama internet vermiyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Kurulumdan sonra turuncu yanan ışığı yeşil yanmaya başladı ama hala internet yok. Mobilde modem yazısının üstüne tıklayınca kurulum sihirbazı sitesine atıyor ama ben zaten modemi kurdum. ISS şifremi dün öğrenmiştim kullanıcı adı kısmına admin yazdım şifre kısmına kendi belirlediğim şifreyi yazdım neden böyle oluyor bilen var mı? Eski modemde herhangi bir sorun yoktu.

Türk Telekom'mu hattınız kullanıcı adınızdan sonra @ttnet eklediniz mi?

Evet Türk Telekom @ttnet eklemedim tam olarak nereye eklemem lazım? Bu fotoğraftaki şekilde mi?

Evet kullanıcıadınız@ttnet şeklinde girmeniz gerekiyor size TT tarafından verilen kullanıcı adını. Ondan sonra bağlanabilmeniz lazım diğer ayarlar doğruysa.

Ekleme: Ayrıca VPI: 8 VCI: 35 girmeniz gerekiyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Ekleme: Ayrıca vpı: 8 vcı: 35 girmeniz gerekiyor.

Türk Telekom ekranı geldi hatalı kullanıcı adı şifre nedeniyle bağlanmıyorsunuz yazısı geldi orada yazan kullanıcı adını girdim yine olmadı sonra kurulum yardımcısına tıkladım onun yapmasını bekliyorum olmazsa Türk Telekom'u arayacağım.

Türk Telekom ekranı geldi hatalı kullanıcı adı şifre nedeniyle bağlanmıyorsunuz yazısı geldi orada yazan kullanıcı adını girdim yine olmadı sonra kurulum yardımcısına tıkladım onun yapmasını bekliyorum olmazsa Türk Telekom'u arayacağım.

Anladım hocam kullanıcı adınız ya da şifrenizde hata var demek ki. Ama mutlaka @ttnet le girmeniz gerekiyor. Telekomun verdiği modemlerde otomatik ekliyor ama dışardan aldığınız modemde kendiniz yazmalısınız.

Anladım hocam kullanıcı adınız ya da şifrenizde hata var demek ki. Ama mutlaka @ttnet le girmeniz gerekiyor. Telekom'un verdiği modemlerde otomatik ekliyor ama dışarıdan aldığınız modemde kendiniz yazmalısınız.

Türk Telekom'u aradım bana şifreyi SMS olarak yolladılar onu yazınca internete sorunsuz şekilde bağlandı. Eski modemde 1Mbps download, 0'a yakın upload veren internet şu an aynı yerde 55Mbps download 14 upload veriyor sonunda TT modeminden kurtuldum dünya varmış :)

Anladım elinizdeki şifre yanlışmış yani.

Eğer çözümün @ttnet girmek olduğunu düşünüyorsanız çözüm olarak işaretleyebilirsiniz o mesajımı :)

Güle güle kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı