Keenetic Extra modemim elektrik kesintisi sonrası kullanılamaz hale geldikten sonra TP-Link Archer VX1800v modemi alıp bir şans vermek istemiştim ama arayüz açısından çok geride bir modem. O yüzden tekrar Keenetic'e dönme kararı aldım. İhtiyaçlarıma göre hangisini tercih etmem benim için daha verimli olur?
Wi-Fi bağlantısını göz ardı edip sadece kablolu bağlantı için değerlendirmenizi rica ederim.
100 Mbps indirme, 20 Mbps yükleme hızında VDSL altyapıya sahibim.
4000 TL bütçeye kadar çıkabilirim ama bunu minimumda tutmak istiyorum tabii ki.
- İndirme ve yükleme hızları için QoS ayarı.
- Bufferbloat sorunumu çözmeli.
- İndirme ve yükleme hızlarını düşürüp hat değerlerimde iyileştirme yapabilmeliyim.
Extra DSL ve Hopper arasında kaldım ben de. Aradaki 1000 TL farkı vermeye değip değmeyeceğini anlamaya çalışıyorum.Keenetic Hopper KN-3610-01EN 4 Port 1800 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic Hopper KN-3610-01EN 4 Port 1800 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Hopper KN-3610-01EN 4 Port 1800 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 3.223,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Extra DSL ve hopper arasında kaldım. Ben de. Aradaki 1000 TL farkı vermeye değip değmeyeceğini anlamaya çalışıyorum.
Wi-Fi 6 ve USB 3.0 desteğiyle bir işim olmayacak. Ufukta fiber altyapı da gelecek gibi durmuyor. Bunun dışında hala önde kalıyorsa sipariş edebilirim.Bütçe varsa değer.
Wi-Fi 6 ve USB 3.0 desteğiyle bir işim olmayacak. Ufukta fiber altyapı da gelecek gibi durmuyor. Bunun dışında hala önde kalıyorsa sipariş edebilirim.
Ben de bu şekilde kullanacağım mecburen. 4-5 fiş bağlamam gerekiyor çünkü. Elektrik sorunu mevcut yaşadığım bölgede.Akım koruma buz gibi bu arada, zaten ısınsa sorun demek. Prize takıp üstüne uzatma kablosunu takıyorum:
Eki Görüntüle 2384015