Keenetic modemde Ethernet hatası

malcom21206

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Keenetic modem aldım, dün kurulum yaptım ama arayüzde Ethernet hatası yazıyor. (internetim var o konuda sıkıntı yok ).
Bir diğer konuda Wi-Fi ile bağlanınca IPv4 kısmına ne yazmam gerekiyor. Ethernet kablosu ile bağlanınca, Denetim Masası'ndan özellilere bakınca DNS tanımlı ama Wi-Fi'ya geçince DNS tanımlı değil ve her zamanki ayarı yazıyorum ağ erişimi yok veriyor. Modemi yeni aldım başka yapmam gereken özellik var ise yazabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Untitled design 1.png
    Untitled design 1.png
    43,6 KB · Görüntüleme: 81
  • Untitled design.png
    Untitled design.png
    24,5 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba Keenetic modem aldım, dün kurulum yaptım ama arayüzde Ethernet hatası yazıyor. (internetim var o konuda sıkıntı yok ).
Bir diğer konuda Wi-Fi ile bağlanınca IPv4 kısmına ne yazmam gerekiyor. Ethernet kablosu ile bağlanınca, Denetim Masası'ndan özellilere bakınca DNS tanımlı ama Wi-Fi'ya geçince DNS tanımlı değil ve her zamanki ayarı yazıyorum ağ erişimi yok veriyor. Modemi yeni aldım başka yapmam gereken özellik var ise yazabilirsiniz.

Bu bağlantı fiberi vs kullanman için sen kullanıcı adın ve şifrenle işlem yapacaksın.

Evet hocam onları girdim. İnternet var zaten Ethernet ile bağlanınca da var. Yedek bağlantı olarak gösteriyor. Sorun ondan mı acaba bilemedim.

2 tane ISS kullanmıyorsan Ethernet olanı silebilirsin.

DSL ayarlarını değiştirmenize gerek yok. DSL ayarlarınızı otomatike çekin.
Kurulum esnasında otomatik PPPoE kullanıcı adı şifreyi çekmediyse girmeniz gerekecektir.

O ayarlara hiç karışmadım. Wi-Fi ile bağlanınca arayüzden DNS atayamıyorum DHCP seçsem yine gidiyor kendim manuel yazsam yine bağlanmıyor hatası alıyorum DNS girince.

Bu bağlantı fiberi vs kullanman için sen kullanıcı adın ve şifrenle işlem yapacaksın.

2 tane ISS kullanmıyorsan Ethernet olanı silebilirsin.

Tamam hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı