M malcom21206 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Merhaba Keenetic exstra DSL modem kullanıyorum on-off tuşu yok geceleri prizden çıkartıyorum sorun olur mu?
Merhaba Keenetic exstra DSL modem kullanıyorum on-off tuşu yok geceleri prizden çıkartıyorum sorun olur mu?
Çözüm yigidyum 17 Aralık 2024 Elektronik cihazları sürekli fişe sök-tak yapmak çok da iyi değil, mümkünse fişte bırakmaya özen göster.
Elektronik cihazları sürekli fişe sök-tak yapmak çok da iyi değil, mümkünse fişte bırakmaya özen göster.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 17 Aralık 2024 #2 Elektronik cihazları sürekli fişe sök-tak yapmak çok da iyi değil, mümkünse fişte bırakmaya özen göster. Artı 0 Eksi Çözüm
Elektronik cihazları sürekli fişe sök-tak yapmak çok da iyi değil, mümkünse fişte bırakmaya özen göster.
KS KS M malcom21206 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 yigidyum dedi: Elektronik cihazları sürekli fişe sök-tak yapmak çok da iyi değil, mümkünse fişte bırakmaya özen göster. Genişletmek için tıkla... Hocam ben açık bırakırımda babam gece zararlı diye fişten çıkartıyor. Artı 0 Eksi
yigidyum dedi: Elektronik cihazları sürekli fişe sök-tak yapmak çok da iyi değil, mümkünse fişte bırakmaya özen göster. Genişletmek için tıkla... Hocam ben açık bırakırımda babam gece zararlı diye fişten çıkartıyor.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 17 Aralık 2024 #4 malcom21206 dedi: Hocam ben açık bırakırımda babam gece zararlı diye fişten çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Yani öyle çok ciddi bir zararı dokunacağını zannetmiyorum, ama dediğim gibi devamlı sök tak biraz ömrünü kısaltabilir cihazın. Artı 0 Eksi
malcom21206 dedi: Hocam ben açık bırakırımda babam gece zararlı diye fişten çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Yani öyle çok ciddi bir zararı dokunacağını zannetmiyorum, ama dediğim gibi devamlı sök tak biraz ömrünü kısaltabilir cihazın.
KS KS M malcom21206 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #5 yigidyum dedi: Yani öyle çok ciddi bir zararı dokunacağını zannetmiyorum, ama dediğim gibi devamlı sök tak biraz ömrünü kısaltabilir cihazın. Genişletmek için tıkla... Sadece Wi-Fi'yi kapatırım modem açık kalır. Artı 0 Eksi
yigidyum dedi: Yani öyle çok ciddi bir zararı dokunacağını zannetmiyorum, ama dediğim gibi devamlı sök tak biraz ömrünü kısaltabilir cihazın. Genişletmek için tıkla... Sadece Wi-Fi'yi kapatırım modem açık kalır.