Keenetic Omni DSL Modem İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Keenetic Omni DSL Modem İncelemesi
Keenetic-Omni-DSL-İncelemesi-011.jpg

Keenetic markasının hesaplı DSL modem ve Router çözümü Omni DSL modelini inceliyoruz. Keenetic Extra DSL AC1200 incelememizde markayı ve odak noktalarını sizlerle paylaşmıştık. Referans olarak bir önceki videomuzu da izlerseniz ...

Devamı: Keenetic Omni DSL Modem İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Merhabalar, KeeneticOS geliştirici sürümünde Extra DSL ürününde denedim, çalışıyor. Upload yani gönderme ve Download yani indirme sınırları cihaza göre ayrı ayrı yönetilebiliyor.

Henüz istikrarlı kanal dağıtımına geçmedi bu sürüm ama beta olarak modem arayüzünden indirip deneyebiliyorsunuz.

Keenetic omni DSL N300 yeni sipariş verdim ve şöyle bir uyarı gördüm;
* önemli not: Keenetic start, keenetic Lite ve keenetic omni cihazlar router cihazlardır. RJ-11 portu bulunmamaktadır. VDSL2/ADSL2+ hatlarınızı keenetic start, keenetic Lite ve keenetic omni cihazlarında sonlandıramazsınız. Bu ne anlama geliyor? Yani evimde şu an olan RJ-11 mi bilmiyorum ama onu kullanamayacak mıyım?

Keenetic omni DSL N300 yeni sipariş verdim ve şöyle bir uyarı gördüm;
* önemli not: Keenetic start, keenetic Lite ve keenetic omni cihazlar router cihazlardır. RJ-11 portu bulunmamaktadır. VDSL2/ADSL2+ hatlarınızı keenetic start, keenetic Lite ve keenetic omni cihazlarında sonlandıramazsınız. Bu ne anlama geliyor? Yani evimde şu an olan RJ-11 mi bilmiyorum ama onu kullanamayacak mıyım?

İncelemeyi izerlersen görürsün cihazın adında DSL geçiyor zaten incelemede DSL kablosu takıyor zaten Ali abi
Link <<< linke girersen ürünün modem, router, accses point ve repeater olduğunu görebilirsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı