Keenetic Omni DSL N300 DSL ışığı turuncu yanıp sönüyor

LaTokyo

Hectopat
Keenetic Omni DSL N300 marka modem kullanıyorum. 4 aydır sorunsuz kullanıyordum fakat bugün DSL ışığı yeşilden turuncu olup yanıp sönmeye başladı ve internet gitti. ADSL'den VDSL geçişi 4 ay önce yapmıştım ve o gün olmuştu. Modemi birkaç kez yeniden başlattım bir şey olmadı. Prizden çıkartıp 5 dakikadan daha uzun süre bekleyip tekrar denedim yine olmadı. Çok nadiren internet gelip gidiyor bir süreliğine. DSL kablosunun ucunun fotoğrafını ve modemin fotoğrafını koydum. Yardımcı olabilir misiniz internet gelmiyor?

Dosya Ekleri

• 20221119_220351.jpg
    20221119_220351.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 89
  • 20221119_220134.jpg
    20221119_220134.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 114
  • 20221119_220131.jpg
    20221119_220131.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 70
Keenetic Omni DSL N300 marka modem kullanıyorum. 4 aydır sorunsuz kullanıyordum fakat bugün DSL ışığı yeşilden turuncu olup yanıp sönmeye başladı ve internet gitti. ADSL'den VDSL geçişi 4 ay önce yapmıştım ve o gün olmuştu. Modemi birkaç kez yeniden başlattım bir şey olmadı. Prizden çıkartıp 5 dakikadan daha uzun süre bekleyip tekrar denedim yine olmadı. Çok nadiren internet gelip gidiyor bir süreliğine. DSL kablosunun ucunun fotoğrafını ve modemin fotoğrafını koydum. Yardımcı olabilir misiniz internet gelmiyor?

Modemin arayüzüne girip DSL kısmından burayı atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 33.PNG
    33.PNG
    55,5 KB · Görüntüleme: 128
@Neofixx Eki Görüntüle 1578532

Bu fotoğraf 2 dakika önce yakaladım internet varken fakat şu an yok ve "VDSL üzerinden bağlandı" kısmında "bağlanıyor..." yazıyor.

Hocam bende de önceden o dediğiniz bağlanılıyor... ve IP adresi alınamadı hatası oluyordu modemi sıfırladım baştan kurulum yaptım ve düzeldi benim atladığım detay şuydu sizde de DSL isp yazan yer bende de aynıydı bu seferki kurulumda onu TT kullandığım için TT ADSL ve VDSL olarak seçtim o zamandan beridir hiçbir sorun yaşamadım.

Hocam bende de önceden o dediğiniz bağlanılıyor... Ve IP adresi alınamadı hatası oluyordu modemi sıfırladım baştan kurulum yaptım ve düzeldi benim atladığım detay şuydu sizde de DSL isp yazan yer bende de aynıydı bu seferki kurulumda onu TT kullandığım için TT ADSL ve VDSL olarak seçtim o zamandan beridir hiçbir sorun yaşamadım.

@Neofixx peki kabloyla bir ilgisi olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı